Cacharel’den ısı tutucu kumaşlı montlar

Cacharel; bu kış sezonu için ürettiği, ısı tutucu kumaşlar ile tasarlanmış montları ve detayları ile stil ve konforu bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Açık gri renginde üretilmiş ısı tutucu montu, ön patı sayesinde beden daraltıp genişletme imkanı sağlıyor. Böylece mont, bir tişörtle veya kalın kazaklarla rahatça tercih edilebiliyor.

Flanel dokusuyla sıcaklık hissini arttıran yünlü bomber haki renkli kabanı ise, soğuktan koruma görevinin yanı sıra çok cepli oluşuyla kullanışlılık alanında da öne çıkmayı bekliyor. Termal elyaf kullanılarak yapılmış lacivert mont; scuba kumaş olarak da bilinen dalgıç kumaşından üretilmiş. Su geçirmez fermuarlar ve kollarındaki soğuk geçirmeyi önleyen ribana lastikler ile desteklenerek en kötü hava koşulları düşünülerek tasarlanmış. Koleksiyonun en fonksiyonel ürünlerinden olan biri olarak gösterilen mont ise kaplamalı fermuarı ve ısı tutucu kumaşı ile sıcak tutma garantisi verirken, buruşmayan yapısı ve çok yer kaplamaması ile daha kolay muhafaza edilebileceği belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu