Lamborghini imzalı kulaklıklar hem güzel hem pahalı

Lamborghini, New York merkezli premium ses sistemi markası Master & Dynamic’in desteği ile boğa logolu kulaklıklar üretti.

İtalyan üreticinin otomobillerinden esinlenilerek üretilen kulaklıklar şık yapıları ile dikkat çekiyor

İtalyan üreticinin otomobillerinden esinlenilerek üretilen kulaklıklar şık yapıları ile dikkat çekiyor. Aktif gürültü önleyici özelliğine sahip MW65 kablosuz kulak üstü kulaklığın yanı sıra MW07 Plus True Wireless kulak içi kulaklık müşterilerin beğenisine sunuldu. Her iki kulaklıkta da Lamborghini’den esintiler görmek mümkün. Özellikle kulak üstü kulaklıkta yer alan Alcantara detaylara biz bayıldık.

Kulak üstü kulaklık gümüş/ sarı Alcantara, metalik siyah/ sarı Alcantara ve metalik siyah/ siyah Alcantara renk seçenekleri ile sunuluyor. İki farklı aktif gürültü önleyici sisteme sahip olan kulaklık tek bir şarj ile 24 saat kullanılabiliyor. Bluetooth 5.0 destekli kulaklığa 30 metre uzaklığa kadar bağlanılabiliyor.

Renk seçenekleri kulak içi kulaklıkta da yerini almış. Kulaklıklar parlak beyaz/ mat gümüş kasa, parlak siyah/ mat siyah kasa, mat siyah/ mat siyah kasa renk kombinasyonları ile sunuluyor. Kulaklıklarda artık Lamborghini’nin simgesi haline gelen ‘Y’ formlu şerit de unutulmamış. Kulak içi kulaklıklar paslanmaz çelik kutusu ile birlikte toplamda 40 saate kadar müzik keyfi sunabiliyor.

Lamborghini’nin Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkanı Katia Bassi, yeni kulaklıklar hakkında “Ses, Lamborghini ile yankılanıyor: Lamborghini imzalı motorun eşsiz müziği son derece duyusal ve duygusal bir çekiciliğe sahip” diye konuştu. Bassi ayrıca “Tasarım gelişmişliği ve teknolojinin saf sesini yansıtma Lamborghini ve Master & Dynamic markalarının ortak noktası.’ ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz cuma günü satışa sunulan ürünler Master & Dynamic resmi sitesinden sipariş edilebiliyor. MW65 isimli kulak üstü kulaklıklar için istenen rakam 549 dolar olurken, MW07 kulak içi kulaklık ise 349 dolara satın alınabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu