Fiat 500 Collezione Winter, Türkiye’de

Fiat 500, yeni versiyonu “Collezione Winter” ile otomobil ve modaseverlerin karşısına çıktı. Fiat 500 Collezione’nin sonbahar-kış mevsimlerine özel serisinde yer verilen “Brunello”, gri-bordo çift renk kombinasyonu ilk başta diğer kardeşlerinden ayrılırken, krom ayrıntılar da ilk nesil Fiat 500’e gönderme yapıyor. Fiat 500 ve 500C modellerinde sınırlı sayıda üretilen Collezione Winter, ülkemizde 1,2 litrelik 69 HP gücündeki benzinli motoruyla satışa sunuluyor.

Geçtiğimiz yıl tüm dünyada 60’ıncı yaşını kutlayan Fiat 500, Collezione Serisi ile dikkatleri üzerinde toplamayı hedefliyor. Sonbahar-kış mevsimleri için özel olarak tasarlanan Collezione Winter, Brunello adındaki bordo-koyu gri çift renk kombinasyonunun yanında füme-koyu altın rengi mat 16 inçlik alüminyum jantlara ev sahipliği yapıyor. Ön tamponda yer verilen krom ayrıntılarıyla dikkat çeken 500 Collezione Winter, iç bölümde de çeşitli farklılıkları barındırıyor.

Koltuklarda ve kokpitte bordo-gri çizgilere yer verilen 500 Collezione Winter’ın bagaj kapağında ve paspaslarında ise “Collezione” logosu yer alıyor. 500 Collezione Winter ayrıca 7 inç boyutundaki TFT Uconnect ekranı ile oldukça iddialı görünüyor.

Fiat 500’ün özel serisi “Collezione Winter”, 113 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla ülkemizde satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu