Hublot’tan İstanbul Boğazı’na özel saat

Sadece 34 adet üretilen limitli edisyon 45 mm. Classic Fusion Aerofusion Bosphorus Blue, İstanbul’a özel olarak tasarlanmış.

Türkiye için özel olarak tasarlanan Hublot Classic Fusion Aerofusion Bosphorus Blue limitli edisyon saat, dün düzenlenen bir akşam yemeğiyle tanıtıldı.

Davete katılanlar arasında Hublot’nun Doğu Avrupa, Fransa, Benelüks, İngiltere, İrlanda ve İskandinavya’dan sorumlu Genel Müdürü Benoît Lecigne, geçtiğimiz sene “Marka Dostu” olarak ilan edilen Kerem Bürsin, Levent Özçelik, Dilara Koçak ve Emre Buga gibi isimler bulunuyordu.

Genişliği 700m. ile 3,5 km. arasında değişen İstanbul Boğazı, koyu lacivertten açık maviye uzanan olağanüstü renk paletine sahip. Asya ile Avrupa’nın kesişme noktasında yer alan İstanbul Boğazı, bir yandan da Karadeniz ve Marmara Denizi arasındaki akıntıların yarattığı sürekli akış haliyle iki dünya arasındaki füzyonu temsil eder nitelikte.

Sadece 34 adet üretilen limitli edisyon 45 mm. Classic Fusion Aerofusion Bosphorus Blue, İstanbul’a özel olarak tasarlanmış. Boğazın yoğun ve derin renginden esinlenen canlı mavi tonda seramik bir kasaya sahip olan saat, mavi chino kumaşla kombine edilen kauçuk kayışla tamamlanmış. Bu tarihi şehre mükemmel bir övgü olarak saatin ön camına eklenen “ISTANBUL” ibaresiyle Türkiye için üretilmiş diğer örneklerden ayrılmış. Tamamıyla siyah chino kumaşla kauçuğu birleştiren ilave kayış ise tasarımı tamamlamış.

Bu özel saatin tanıtımı sırasında konuşan Hublot’nun Doğu Avrupa, Fransa, Benelüks, İngiltere, İrlanda ve İskandinavya’dan sorumlu Genel Müdürü Benoît Lecigne, “Türkiye’nin en önemli değerlerinden biri olan İstanbul Boğazı’nı onurlandıran bu güzel tasarımlı, limitli edisyonu lanse etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu saat geçmişte Costa Smeralda, Ibiza, Porto Montenegro ve Capri’de gördüğümüz gibi, Hublot’nun dünyadaki doğal hazineleri sürekli spot ışıkları altında tutma hedefini gerçek anlamda yansıtıyor.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu