Levi’s ilkbahar/yaz jean koleksiyonunu genişletiyor

Levi’s, İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda daralan paçalı Taper jean koleksiyonunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu sezon parçalı, panelli, desenli, asit yıkamalı ve sokak stilinden ilham alan yeniliklerle daha fazla seçenek var.

Levi’s Strauss & Co. Ürün Üst Yöneticisi Karyn Hillman yeni modelleri hakkında “Rahat giyim trendinin yayılması, sokak stili ve sneaker kültürünün patlamasıyla, daralan paçalı kalıplar son derece önem kazanıyor. Bu sezon sunduğumuz geniş yelpazede harika Taper jean seçenekleri var.” ifadelerini kullandı.

Levi’s Men’s Taper serisi, popüler olan sokak giyimi esintili Hi-Ball Roll stiliyle de genişliyor. Levi’s’ın geçen sezon sunduğu 502 Taper modelinin paçaları önceden kıvrık versiyonu olan Hi-Ball Roll; adeta sneaker kültürünün bir kutlaması niteliğinde. Bu jean’ler ayakkabıların en iyi şekilde öne çıkarılmasını sağlıyor. Ne de olsa hiç kimse yeni ayakkabılarını gölgede bırakacak pantolon paçaları istemez.

Elbette klasik 501® Slim Taper modeli de koleksiyonda yer alıyor. Hi-Ball Roll ve 501® Slim Taper dahil tüm Taper kalıpları, çeşitli streç özellikli ve Tencel® Lyocell gibi yumuşak kumaşlarla sunulurken konforlu seçenekler de çeşitlenmeye devam ediyor.

Levi’s Global Tasarım Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Cheung yeni jean koleksiyonları hakkında “Taper, yani daralan paçalı jean’ler artık erkeklerin ‘yeni normal’i oldu. Bunun en önemli nedenlerinden biri ise ayakkabılar. Sneaker kültürü sayesinde giyinmeye artık ayakkabılardan başladığımız bir dünyada yaşıyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu