Mercedes-AMG daha vahşi bir GT ‘PRO’ üretecek

Mercedes-Benz, Los Angeles Otomobil Fuarı’na getireceği modelleri duyurdu. Bu araçlar arasında kuşkusuz en dikkat çekici olan ise AMG GT’nin pist odaklı ve sınırlı sayıda üretilecek olan AMG GT R PRO versiyonu olacak.

Yeni Mercedes-AMG GT R PRO, markanın AMG GT3 ve AMG GT4 yarış otomobillerinden elde ettiği tecrübelere dayanarak bir dizi modifikasyona tâbi tutulmuş.

Mercedes aynı zamanda 4-kapılı AMG GT Coupé ile olan bağları vurgulamak amacıyla tüm AMG GT serisi için hem içeride hem de dışarıda bazı değişiklikler ortaya koydu.

Mercedes-AMG GT R PRO, markanın AMG GT3 ve AMG GT4 yarış otomobillerinden elde ettiği tecrübelere dayanarak bir dizi modifikasyona tâbi tutulmuş.


Los Angeles’a gelecek diğer modeller arasında, 48V’lik aktif süspansiyonu ve değişken dört tekerlekten çekiş sistemine sahip yeni SUV modeli GLE de bulunacak. Mercedes-Benz aynı zamanda yeni A-Serisi Sedan’ın ABD’deki prömiyerini de yine bu fuarda gerçekleştirecek.

Ayrıca AMG’nin CLS, E-Serisi Coupe ve E-Serisi Cabrio modellerini içeren hibrit 53 serisi de yine Los Angeles’ta sunulacak yenilikler arasında olacak.

Mercedes standını ziyaret edenler, Güney Carolina’daki yeni bir tesiste üretilen yeni Sprinter minibüsünü de görme fırsatını yakalayacaklar. Üçüncü nesil Sprinter, en son MBUX multimedya sistemi ve modern sürücü destek sistemleri dahil olmak üzere birçok teknoloji sunuyor.

Mercedes yeni modellerini 28 Kasım’da Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sergileyecek, daha fazla ayrıntılı bilgiye Los Angeles Fuarı’nına ardından sahip olacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu