BEYMEN Club, ilkbahar/yaz koleksiyonun tanıttı

Farklı dokular ve teknolojik yeniliklerle zenginleşen BEYMEN CLUB Erkek 2019 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, şıklık ve rahatlığı buluştumayı hedefleyen tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Beymen Club, 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda, Olduğum Gibi, Romantikler, Sıkı Dostlar, Anı Yakalayanlar, Yan Gel Yat, Keyfini Çıkaranlar, Şehirden Kaçanlar ve 24 Saat Yaşayanlar gibi farklı kulüp konseptleriyle tasarımlarını tanıttı.

Farklı dokular ve teknolojik yeniliklerle zenginleşen BEYMEN CLUB Erkek 2019 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, şıklık ve rahatlığı buluştumayı hedefleyen tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Doğadan ilham alan, seyahat etmeyi seven, sanata, lezzete ve dostluğa önem veren erkeklere yönelik olarak tasarlanan yeni koleksiyonda, safari stilinin renk, doku ve desenlerine yer verilmiş. Hardal, haki ve lacivert tonlarındaki koleksiyonda ağaç ve hayvan baskılı tshirtler, keten gömlekler, jakarlı indigo şortlar koleksiyonda geniş yer tutuyor. Beymen Club’ın en sevilen ürünleri arasında yer alan pololar, yeni sezonda el nakışlarından üç boyutlu işlemelere, teknolojik baskı ve bant efektlerinden tropik desenlere, el çizimi desenlerden neon renklere uzanan farklı alternatifleriyle öne çıkıyor.

Zengin renk seçeneklerine sahip spor ceketler, kumaş trençkotlar, astarsız süet montlar kapüşonlu ve çift taraflı giyilebilen montlar koleksiyonun genç görünümünü tamamlayacak. Şeritler ve kordon bel detaylarıyla dinamikleşen pantolonlar ise BEYMEN Club’ın klasikleşen baskılı gömlekleri, nakış ve baskı hikayeli tişörtlerle kombinlenebilir.

Lacivert beyaz ve gri tonların ağırlıkta olduğu marin temasında tasarımlara, denizden ilham alan baskı ve çizimler eşlik ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu