Casper Excalibur G670 piyasaya çıktı

Oyun severlere son teknoloji ürünler ile maksimum performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden Excalibur serisi ile Casper, 2019’da ürün yelpazesini genişletmeyi ve yatırımlarını arttırmayı hedefliyor.

Excalibur G670, 8. nesil Intel® Core™ i7 8750H altı çekirdekli işlemcisi ile oyun deneyimini üst seviyeye çıkarmayı vadediyor

Bu hedefe yönelik ilk adım olan Excalibur G670, 8. nesil Intel® Core™ i7 8750H altı çekirdekli işlemcisi ile oyun deneyimini üst seviyeye çıkarmayı vadediyor. 7. nesil 7700HQ işlemcilerin aksine 12 tane iş parçacıklı yapısı ile 4.10 GHz’lik maksimum hıza ulaşabiliyor. Böylece bir önceki nesle göre %30 daha dinamik ve yüksek performans sunabileceği belirtildi.

Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4GB GDDR5 grafik kartı ile her oyunda kusursuz ve kesintisiz performansı sunmayı hedefleyen Excalibur H670, ana kartı ve termal yapısı sayesinde ise özellikle işlemci ve ekran kartının maksimum seviyede soğumasını sağlıyor. Bu özelliği ile saatlerce kesintisiz oyun keyfi yaşatırken, en yüksek seviye kullanımda bile sessiz olabiliyor.

G670, RGB aydınlatma ve binlerce farklı rengiyle oyun severlerin klavyelerini diledikleri renklerle özelleştirebilmesine imkân tanıyor. Renklerin tonlarını değiştirmeye ve aynı anda farklı renkleri uygulamaya olanak sağlayan RGB klavye oldukça dikkat çekiyor.

15,6” boyutundaki Excalibur G670 Full HD çözünürlüklü Anti Glare (Parlamaz) ekranı, mat yapısı sayesinde ekrana düşen bütün ışıkları emerek yansımaları engelliyor. Bununla birlikte, IPS özelliği ile hangi açıdan bakarsanız bakın 178 dereceye kadar aynı netliği yakalayabiliyorsunuz. Böylece yanınızdaki arkadaşlarınız da sizi rahatça izleyebilecek.

Sahip olduğu Dolby® Digital Ses Sistemi alt kısmında bulunan ekstra subwoofer hoparlörü ile kaliteyi koruyarak sesi 78 dB’den 90 dB’ye çıkartabilecek. Bu başarılı ses sistemi sayesinde Casper, en küçük aksiyonların seslerini bile anında duyabileceğinizi iddia ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu