Hyundai Tucson N Line’den ilk görsel geldi

Krom ön ızgara ve genişletilmiş koyu renkli jantlar, sportif modelde dikkat çeken detaylar arasında.

Hyundai, yakında tanıtılacak olan Tucson N Line’nin ilk teaser görselini paylaştı. Koreli üretici ilk defa bir SUV modelinde böyle bir versiyon sunuyor.

Paylaşılan görselde sportif görünümlü Hyundai Tucson N Line’nin özel gündüz LED farları ile birlikte yenilenen ön yüzünü görüyoruz. Krom ön ızgara ve genişletilmiş koyu renkli jantlar, sportif modelde dikkat çeken detaylar arasında.

İç mekanda da yine N Line detayları görmek mümkün. Kırmızı dikişli detaylara yer yerilen Tucson N Line’da deri döşemeler, N logolu direksiyon simidi ve vites topuzu da oldukça şık görünüyor. Hyundai ayrıca yeni Tucson N Line’da birçok güvenlik ekipmanını standart olarak sunacak.

N Line modellerdeki genel stratejiye bağlı olarak, Tucson N Line’nin de mevcut motorlarla birlikte sunulmasu bekleniyor. Bunlara ek olarak daha sert süspansiyon ve frenlerle birlikte modelin daha sportif bir sürüş hissine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Tüm bunlara ek olarak, sadece görsel anlamda değişikliğin aksine Hyundai’nin ilerleyen günlerde Tucson’un gerçekten performanslı N versiyonunu sunacağı gelen haberler arasında. Bahsi geçen modelin Cupra Ateca gibi modellerle başa çıkabilmesi adına yaklaşık 300 beygir güce sahip olacağı konuşuluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu