Mitsubishi, makyajlanan ASX’i Cenevre’ye getiriyor

Mitsubishi, önemli ölçüde güncellenen kompakt SUV’u ASX’i önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracak.

Yenilenen modelin ön bölümü Mitsubishi’nin diğer modellerinden aşina olduğumuz yüze kavuşurken, Eclipse Cross’a göndermede bulunan farlar da dikkat çeken detaylar arasında

2009 yılından beri yollarda olan ASX, ilk defa büyük anlamda bi yeniliğe tâbi tutulmuş. Yenilenen modelin ön bölümü Mitsubishi’nin diğer modellerinden aşina olduğumuz yüze kavuşurken, Eclipse Cross’a göndermede bulunan farlar da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca sinyallere ve sis farlarına ev sahipliği yapan bölüm ile birlikte ön tampon da yenilenmiş.

Arka bölümdeki güncellemeler ise yenilenen LED stop lambaları ve daha sağlam görünümlü tampon ile sınırlı kalmış. Tüm bunların dışında, yapılan güncelleme ile birlikte ASX’in renk paletine Kırmızı Elmas, Gün Işığı Turuncusu ve Meşe Kahverengi olmak üzere üç yeni renk eklenmiş.

İç bölüme geçtiğimizde ise Display Audio bilgi-eğlence sisteminin büyüyen 8 inçlik dokunmatik ekranı ile karşılaşıyoruz. Üst seviyelerde TomTom navigasyona sahip olan sistemde ayrıca kalan yakıtı kontrol eden ve en yakın akaryakıt istasyonunu gösteren uygulama da yine bu sistemle birlikte geliyor. İdeal bakım ve onarım periyodları da yine bu sistemin sunduğu özellikler arasında.

Avrupa’da 2.0 litrelik bir MIVEC dört silindirli benzinli motorla sunulacak olan SUV model, gücünü 5 ileri manuel veya 6 ileri INVECS 3-III CVT şanzımanla yere aktaracak. Önden çekişli ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip bir şekilde satın alınabilecek olan 2020 ASX’in teknik ayrıntıları henüz açıklanmadı ancak Outlander modelinde de kullanılan güç ünitesinin kullanılmasını bekliyoruz. Bahsi geçen atmosferik güç ünitesi 150 beygir güç ve 195 Nm tork üretebiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu