Aston Martin DBS Superleggera Türkiye’de satışa sunuldu

İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, 2019 model DBS Superleggera’yı geçtiğimiz yıl tanıtmıştı. Spor otomobil şimdi de Türkiye’de satışa çıktı.

8 ileri tam otomatik şanzımanla gücünü yere aktaran araç, 0’dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede, 0’dan 160 km/s hıza ise 6.4 saniyede ulaşabiliyor

Twin turbo beslemeli 5.2 litrelik V12 motora sahip olan DBS Superleggera, 715 beygirlik bir güce ve 900 Nm torka sahip. 8 ileri tam otomatik şanzımanla gücünü yere aktaran araç, 0’dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede, 0’dan 160 km/s hıza ise 6.4 saniyede ulaşabiliyor. Aracın maksimum hızı ise saatte 339 kilometre olarak açıklandı.

DBS Superleggera, sahip olduğu çift renkli gövdesi ile dinamik bir görünüm sunuyor. Oval tasarımın keskin çizgiler ile birleşmesi, DBS Superleggera’yı çok daha agresif bir görüntüye kavuşturmuş.

Aston Martin Türkiye distribütörü olan D&D Motorlu Araçlar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, DBS Superleggera’nın satışa sunulması hakkında “Aston Martin’in Türkiye satış ve servis operasyonlarını büyük bir başarı ile devam ettiriyoruz. Tüm Aston Martin modelleri Türk otomobil tutkunları tarafından heyecan ile bekleniyor ve karşılanıyor. D&D Motorlu Araçlar olarak DBS Superleggera modelinin satış grafiğimizi geçen yıllara göre daha da arttıracağını öngörüyoruz. Showroom’larımıza daha yeni gelmesinerağmen ilgi çok büyük. DBS Superleggera’yı 675 Bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu