Philips, OneBlade ile oldukça iddialı

Philips, Oneblade ile erkeklerin sakal bakımına tek bir bıçak ile pratik ve fonksiyonel bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Oneblade, çift taraflı bıçağı sayesinde istenilen yönde kullanılabilir olmasının yanı sıra, sağladığı net görüş açısıyla da hızlı ve pratik bir tıraşa olanak sunuyor.

Philips, OneBlade’nin sakallı veya kirli sakallı bir tarza sahip erkeklerin tek bir cihazla sakallarına istedikleri şekli vermelerini mümkün kıldığını belirtiyor. Takıp çıkarılabilir başlıklara sahip olan OneBlade ile her uzunluktaki sakalı kısaltabilir, keskin kenarlı bıçağı ile kolayca şekillendirebilir ve tıraş olabiliyorsunuz.

Son derece güvenli bir tıraş imkanı sunduğu söylenen Oneblade, çift taraflı bıçağı sayesinde istenilen yönde kullanılabilir olmasının yanı sıra, sağladığı net görüş açısıyla da hızlı ve pratik bir tıraşa olanak sunuyor.

Yeni bıçak teknolojisi ile kesiciler saniyede 200 defa hareket ederek başka hiç bir ek yönteme başvurmadan her uzunluktaki sakalı OneBlade kolayca tıraş edebiliyorsunuz.

Su geçirmez özelliği ile ıslak ya da kuru kullanılabilen Philips OneBlade, musluk suyu altında kolayca temizlenirken aynı zamanda köpüklü veya köpüksüz tıraşı da mümkün kılıyor.

Tıraş bıçağı ile tıraş makinasının özelliklerini tek bir üründe buluşturan bu ürün, 3 farklı model ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Philips Oneblade’in önerilen perakende satış fiyatı QP2510/11 için 189,99 TL, QP2520/20 için 219,99 TL ve QP6505/20 için 429,99 TL olarak açıklandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu