Renault ve Dacia yenilikleriyle 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda

Renault ve Dacia, 5-6 Mart 2019 tarihlerindeki uluslarası basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor.

“Evrim ve Devrim” çifte ilkesi esas alınarak tasarlanan yeni Clio’da dış tasarım olgunlaştırılırken, iç tasarım ise yeniden ele alınmış

Yeni ClioV

Renault, 15 milyon satış adedine ulaşan ikonik modeli Clio’nun beşinci nesli olan Yeni Clio’yu tanıtıyor. “Evrim ve Devrim” çifte ilkesi esas alınarak tasarlanan yeni Clio’da dış tasarım olgunlaştırılırken, iç tasarım ise yeniden ele alınmış. Daha keskin hatları ve daha iddialı ön kısmı, yeni Clio’ya dinamizm ve modernizm kazandırırken, iç kısımda ise devrimsel tasarım göze çarpıyor. Tamamen yenilenen iç mekanda, kalite algısı ve sunulan teknolojiler açısından üst segmentten esinlenilmiş.

Yeni Clio, aynı zamanda Renault tarafından geliştirilen E-Tech hibrit motorunu sunan ilk model olacak. Yeni Clio, otonom sürüşe öncülük edecek inovatif sürüş destek sistemlerinin kullanımının yaygınlaşmasında da markada öncü olacak.

Yeni Renault Twingo

Yeni Twingo ise eğlenceli ve atik duruşunu korurken daha rafine bir görünüme kavuşmuş. Dış ve iç mekanda yeni kişiselleştirme seçenekleri yer alırken, yeni Renault EASY CONNECT ekosistemi sayesinde en son yeniliklerden de yararlanıyor.

Dacia’dan yeni Ultimate Limited Edition serisi

2018 yılını rekorla tamamlayan Dacia; Duster, Logan ve Stepway ailesine (Sandero, Logan MCV, Lodgy ve Dokker) yönelik, bazı ülkelerde Techroad olarak da bilinen özel bir serinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Fusion Kırmızı ve Highland Gri, özel seriyle birlikte renk seçeneklerine ekleniyor.

Renault’nun 5 Mart Salı günü saat 10.15’te gerçekleştireceği ilk gösterim www.groupe.renault.com adresinden canlı izlenebilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu