Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde ThinkPad serisinin yeni üyelerini duyurdu

Barselona, 11 Mart 2019 Dünyanın ve Türkiye’nin teknoloji şirketlerinden Lenovo, MWC 2019’da “ThinkPadserisine ekleyeceği T490s, T490, T590, X390 ve X390 Yoga modellerini açıkladı. Lenovo etkinlikte ayrıca Windows 10 işletim sistemli Lenovo 14w ile Lenovo 14e Chromebook dizüstü bilgisayarlarını ve takım çalışmasının sunduğu esnekliği daha da artırmayı amaçlayan yepyeni ThinkVision M14 taşınabilir ekranını ve X1 ANC kulaklıkları tanıttı.

Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde kullanıcılar için fark yaratacak inovasyonlarının devamı niteliğindeki ThinkPad serisinin yeni modellerini tanıttı.

Lenovo’nun temel ilkeleri ışığında tasarlanan ve geliştirilen üst sınıf ThinkPad T ve X serilerinin yeni üyeleri, Lenovo’nun son kullanıcılar için fark yaratacak inovasyonlar geliştirme geleneğinin devamı niteliğinde karşımıza çıkıyor. Çalışma alanları gelişip değiştikçe, kullanıcılar da, tümüyle bağlantılı cihazlar arıyorlar. Yeni ThinkPad dizüstü bilgisayarların kullanıcıları, LTE-A Kablosuz WAN ile her an her yerde bağlantı kurabilecek, ThinkShield’ın sunduğu endüstri lideri güvenlik özellikleri sayesinde bilgisayarlarını gönül rahatlığıyla kullanacak ve canlı, yüksek çözünürlüklü ekranlar ile çarpıcı Dolby AudioTM Premium ve ünlü ThinkPad klavyesi sayesinde birinci sınıf bir dizüstü bilgisayar deneyiminin keyfini sürecekler.

En güvenli dizüstü bilgisayar deneyimi için ThinkPad T ve X

Sıfırdan tasarlanan yeni ThinkPad T ve X modelleri, son kullanıcıların en iyi güvenli dizüstü bilgisayar deneyimi beklentilerini karşılayacak pek çok özellikle donatıldı. 

Bugüne dek 140 milyondan fazla satan ThinkPad serisinde her zaman tasarım ve mühendisliğe odaklanarak birinci sınıf güvenlik ve dayanıklılık sunan Lenovo, bu sayede son kullanıcıların güvenini kazandı ve birinci sınıf bir dizüstü bilgisayar deneyimi yarattı. Lenovo, 2019 yılı için mühendisliği temelden ele alarak “Akıllı Bağlantı” prensiplerini benimsedi. Bu bağlamda şirket, kullanıcı deneyimini tüm yönleriyle analiz ederek, değer katan yeniliklere odaklandı. 

Sürekli iletişim halinde kalmanızı sağlayan bağlanabilirlik 

Kullanıcılar, hem kritik iş akışları üzerinde çalışırken hem de sosyal medya üzerinde etkileşim kurarken, istedikleri yerde ve istedikleri zaman bağlantı halinde olmak istiyorlar. Bunu göz önünde bulunduran Lenovo, tüm ThinkPad modellerinde yüksek performanslı Wi-Fi ve opsiyonel LTE-A global WWAN özelliği sunuyor. ThinkPad T490 ise CAT16-LTE-A desteğiyle dolaşım halinde bağlanabilirliği bir üst seviyeye çıkartıyor ve 4×4 UltraConnect anten konfigürasyonuyla Gigabit seviyelerinde hız ve maksimum sinyal gücü sağlıyor. 

ThinkShield ile nerede olursanız olun güvendesiniz

Diğer yandan kullanıcılar; kişisel bilgilerinin, kimliklerinin ve verilerinin, yeni cihazlarında kutudan çıkar çıkmaz güvende olmasını istiyorlar. Lenovo da, nerede olursanız olun güvende kalmanız için ThinkShield’ı geliştirdi. ThinkShield, Match-on-Chip parmak izi okuyucu, biyometrik görüntünün çip dışına çıkmasına izin vermeyerek parmak izi bilgilerini koruyor ve bu sayede kullanıcı girişi ve çevrimiçi işlemlerde daha güvenli kimlik doğrulama sunuyor. Fiziksel bir kamera kapağı olan ve hem RGB hem de IR web kamerası üzerinde yer alan ThinkShutter, kullanıcıları web kameralarının kontrolünü ele geçirmeye çalışacak bilgisayar korsanlarından koruyor. ThinkPad PrivacyGuard bir tuşla ekranı gizliyor. 

Duyuları harekete geçiren benzersiz kullanım deneyimi: VOIP konferans

VOIP konferans deneyimi, çoğu kez düşük ses kalitesi, konuşmalarda ses karışması ve dikkat dağıtıcı arka plan sesleri gibi sorunlar yüzünden sekteye uğrar. Lenovo ise ThinkPad T ve X serilerine ilk kez eklediği çift uzak alan mikrofon sayesinde özellikle katılımcı sayısının yüksek olduğu durumlarda ve gürültülü ortamlarda VOIP konferans performansını artırırken, Dolby AudioTM sayesinde ses kalitesini büyük oranda iyileştiriyor.

Hareket halindeki çalışanlar için ThinkVision M14 monitör 

Yeni ThinkVision M14 monitör, hareket halindeyken bile ekran alanını artıran, taşınabilir basit bir ekran çözümü sunarak, kullanıcıların çalışma arkadaşları ve müşterileriyle içerik paylaşmasını kolaylaştırıyor. Fişe takılı olarak çalışırken, ekran üzerindeki iki USB-C bağlantı noktası dizüstü bilgisayarı şarj etmek veya bir ekran daha bağlamak için kullanılabiliyor. 14 inçlik FHD ultra ince ekran (4,6mm), 300 nit parlaklık ile canlı görüntü sunarken, izleme rahatlığı için yüksekliği ayarlanabilen bir taban barındırıyor. Yalnızca 595 gramlık ağırlığıyla ThinkVision M14, hafif seyahat edenler için ideal bir çözüm.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu