115. yıla özel üretilen Rolls-Royce Phantom türünün tek örneği olacak

Bu özel Rolls-Royce Phantom’un İngiliz otomobil üreticisinin 115. yaş gününü kutlamak için bu sonbaharda açık artırmaya çıkarılacağı açıklandı

Rolls-Royce ve RM Sotheby’s, özel olarak üretilecek bir 2020 Rolls-Royce Phantom’un İngiliz otomobil üreticisinin 115. yaş gününü kutlamak için bu sonbaharda açık artırmaya çıkarılacağını açıkladı. Bu açıklama işe birlikte türünün tek örneği olacak olan aracın bir teaser görseli de paylaşıldı.

Parlak kırmızı gövde rengine sahip olacak aracın diğer ayrıntıları ise bu açıdan maalesef pek görünmüyor. Ancak, sadece bir tane üretilecek olan bu modeli öne çıkarmak adına dikkat çekici logolar dahil birçok lüks detay görmeyi bekliyoruz.

Rolls-Royce’un yaptığı açıklamaya göre otomobil, kabinde “orijinal el yapımı bir deri sanat eseri” içerecek. Kırmızı bir dış cephenin varlığı, bize Rolls-Royce’un otomobilin iç kısmında bir takım kırmızı vurgular yapılacağını düşündürüyor. Kabin ayrıca özel kapı eşikleri ve modelin önemini yansıtan plakaları da içinde barındıracaktır. Ancak tüm bunlarla birlikte şirketin kendine özgü iç mekanı büyük oranda koruyacağını düşünüyoruz.

Bir Rolls-Royce Phantom sahibi olmak, yalnızca en zengin insanların yapabileceği birşey. Yurt dışında başlangıç fiyatı yaklaşık 450.000 dolar olan modeller opsiyonlarla birlikte rahatça 600.000 dolar seviyesine çıkabiliyor. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda bu özel modelin 1.000.000 doların üzerinde bir fiyata alıcı bulacağını söyleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu