2020 Skoda Superb Çin’de gün yüzüne çıktı

Makyaj operasyonu geçiren Skoda Superb görselleri tanıtımdan önce sızdırıldı.

Skoda henüz makyajlanan Skoda Superb’in nasıl göründüğünü bilmemizi istemiyor. Ancak daha önce teaser görseli yayınlanan model, uzun zaman önce Çin merkezli siteler üzerinden sızdırılmışa benziyor.

Xcar sayesinde yeni modeldeki tasarım değişikliklerinin yanı sıra motor yelpazesini ve teknik özelliklere de daha detaylı bir şekilde ulaşmış olduk. Makyaj ile teknolojik anlamda modernleşecek yeni Skoda Superb, tasarım olarak ise küçük farklılıkları içinde barındırıyor.

2020 Skoda Superb, gelen bilgilere göre yeni tasarım ile birlikte 8 mm uzarken, 1 mm de genişlemiş. Yeni modelin dingil mesafesi ise değişmemiş.

Makyaj ile birlikte daha ince bir far yapısına kavuşan 2020 Skoda Superb, bundan böyle standart olarak LED farlarla sunulacak. Ön ızgarayı daha belirgin hale getiren Skoda, ön tamponu da elden geçirmiş. Stop lambaları da artık krom bir şeritle birbirine bağlanıyor. Bunun yanı sıra daha seçkin bir arka tampona kavuşan modelde, bagaj kapağının üzerindeki marka logosu ise yerini ‘SKODA’ yazısına bırakmış.

Aracın motor gamına değinecek olursak, yeni model Çin’de 1.4T ve 2.0T motorlarla sunulacak. 1.4 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 150 beygir güç üretirken,  2.0 litrelik türevi, 186 ve 220 beygirlik versiyonlara sahip olacak. Yenilenen modelde 7 ileri çıft kavramalı şanzımanın kullanımına da deva edilmesi bekleniyor.

Skoda, yenilenen Superb’i 23 Mayıs’ta gözler önüne serecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu