2020 Skoda Superb, Mayıs ayı sonunda tanıtılacak

Tanıtılmasının üzerinden yaklaşık dört yıl geçen üçüncü nesil Skoda Superb, orta yaş makyaj operasyonuna hazırlanıyor.

Tanıtılmasının üzerinden yaklaşık dört yıl geçen üçüncü nesil Skoda Superb, orta yaş makyaj operasyonuna hazırlanıyor. Paylaşılan bu teaser görseli ile makyajlanacak olan modelin bu ayın sonunda düzenlenecek olan IIHF Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası’nda tanıtılacağı açıklandı.

Makyaj ile birlikte ön bölümde aydınlatma grubunun elden geçirecek olan Çek üretici, tamponun alt kısmına da el atarken, ızgara ise korunmuş gibi görünüyor. Aracın daha önce çekilen casus fotoğraflarında ise arka bölümde de bazı değişikliklere ev sahipliği yapacağını görmüştük. Bagaj kapağı üzerindeki ‘SUPERB’ yazısı daha önce marka isminin yer aldığı bölüme taşınırken, stop lambalarının da LED grafikleri değişecek gibi görünüyor. Ayrıca stop lambaları LED bir şerit veya krom bir çıta ile birbiri ile birleştirilecek.

İç bölümün ise yeni bilgi-eğlence sistemi ekranının yanı sıra Android Auto ve Apple CarPlay akıllı telefon desteği ile çağımızı yakalaması bekleniyor.

Tasarım ve teknolojik güncellemelerin yanı sıra makyaj operasyonunun ardından Skoda Superb ilk defa plug-in hybrid bir güç aktarma organı ile birlikte sunulacak. Otomobilin çevre dostu versiyonunun Volkswagen Passat GTE’de de sunulan 218 beygir ve 400 Nm tork sunabilen 1.4 litrelik motora eşlik eden elektrikli güç ünitesi ile birlikte gelmesi bekleniyor. Passat GTE, elektrikli kullanımlarda 50 km’lik bir menzil sunan 9.9 kWh’lik lityum-iyon batarya ile birlikte geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu