Bu BMW M2 boyası araba parasına satılıyor!

Amerika’da satın alabileceğiniz en uygun M modeli olan M2 Competition paketi ile 60.000 $ civarına satılıyor. Drag pisti üzerinde oldukça yetenekli ve hızlı iki kapılı bir araç için 60.000 $ ‘dan daha az para harcamak isteyen müşteriler için çok mantıklı. Görünüşe göre, bazıları M2 alırken standart olmasını istemiyor. Farklı olabilmek için opsiyonlara ekstra binlerce $ harcama yapıyor.

2020 BMW 1 Serisi sonunda tanıtıldı

BimmerPost’ta yayınlanan yeni bir konuda, yolculuklarını daha özel geçirebilmek için bir servet harcayan insanlar olduğunu gösteriyor. Örnek olarak, birisi M2 Competition otomobiline isteğe bağlı olarak San Marino Mavi Metalik boya ile sipariş etti. – Baz fiyatın üstüne 24.800 dolar. Sipariş ettiği diğer iki seçenek ise Exclusive Paket ve 763M tasarım jantlar ve lastiklerdi.

Bir otomobil parasına M2 için opsiyon satın aldı

Harcanan bu parayı daha iyi anlamak için, forumdaki kullanıcılar bir sonraki 5 yılda bu miktar para ile gerçekten yüksek kaliteli kaplamalarla her yıl farklı renge aracını kaplatabilceğini öne sürüyorlar. Ve ya alternatif olarak, 24.300 $ ‘dan başlayan ve günlük olarak iyi bir otomobil olan yeni bir Honda Civic satın alabilirsiniz. Bir başka iyi seçenek de, parayı M2 güçlendirmesi için kullanmak. Jantlar, egzozlar, yeni ECU yazılımı ve daha fazlası gibi satış sonrası güncellemelere harcamaktır. Tercih tamamen size kalmış.

Küçük bir araştırma ile fiyatın niçin bu kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Çünkü BMW, otomobilin gövdesini Leipzig’deki fabrikasından özel boyanın uygulandığı başka bir yere göndermesi gerekiyor. Ardından, bu işlem yapıldıktan sonra, gövde ana tesise geri dönüyor ve montaj işlemlerine devam ediliyor. Kısacası pahalı olan sadece boya değil nakliye ve lojistik hizmetleri oluyor.

Kaynak: BimmerPost

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu