Mercedes-AMG GT R Black Series’in 700 beygirin üzerinde olduğu iddia ediliyor

Resmi olmayan bu bilginin süper otomobili sipariş veren birinden geldiği söyleniyor.

Black Series’in piyasaya çıkması 2020 için planlandı, ancak Mercedes-AMG, görünüşe göre zaten GT R’ın nihai sürümü için ön sipariş alıyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen GT R Pro’nun üzerine geliştirilmiş olan Black Series Nürburgring, çift turbo 4.0 litrelik V8’in çok daha güçlü bir versiyonunun ne yapabileceğini test ediyor.

İki GT R modelinde de, AMG’nin V8 motoru 577 beygirlik bir motor gücü ortaya koyuyor, ancak aracın siparişini verdiğini iddia eden Instagram kullanıcısı 700 beygir olacağını söylüyor. Bu, bugün GT 63 S Dört Kapılı modelde mevcut olan V8 motorunun en yüksek spesifikasyonuna kıyasla en az 70 beygirlik bir artış olacağına işaret ediyor. Mercedes-AMG ve Mercedes-Benz Malezya’ya teşekkür eden sosyal medya kullanıcısı, siparişinin gerçekten de Black Series olduğunu kanıtlamak için 23 Nisan 2019 tarihli satın alma formunu da ekledi.

577’den 700 beygirden yukarıya çıkmak, büyük bir sıçrama gibi görünüyor. Ancak Mercedes için çok zor olmasa gerek. Sonuçta Mercedes, yeni A45 S hot hatchback için 2,0 litrelik dört silindirden 416 beygire kadar sonuç alabiliyor. Sadece bu değil, Kasım 2018’in sonlarında Motor Trend tarafından yayınlanan bir makale 700+ beygirlere şiddetle işaret ediyor. AMG patronu Tobias Moers, Black Series’in sırasıyla 700 beygir ve 710 beygir olan Porsche 911 GT2 RS ve McLaren 720S ile rekabet edeceğini de söyledi.

Aynı makalede Tobias Moers, şu anda neredeyse tüm AMG otomobillerinde bulunan V8’in temelde bir araya getirilmiş önceki 375 beygirlik A45’in 2.0 litrelik motorlarının bir çifti olduğunu söyleyerek alıntı yaptı. merakla beklenen performans modeli.

Instagram gönderisine göre, Mercedes-AMG GT R Black Serisi’nin üretiminin 2020’nin üçüncü çeyreğinde başlaması planlanıyor. Bu da muhtemelen gelecek yılın ilk yarısında resmi bir açıklama gerçekleşeceği anlamına geliyor. Selefi SLS AMG Siyah Serisi’nde olduğu gibi düşük üretim rakamları ve yüksek bir fiyat bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu