Büyülü iş birliği; Vans x Harry Potter Wingardium Leviosa

Vans’in kaykay dünyasındaki yeri gibi J.K. Rowling’in Harry Potter serisi de popüler kültürde önemli bir yere sahip. 79 dilde 4,5 bilyon satan kitap serisi ve sinema tarihinde en çok izlenen filmleri ile Harry Potter, gerçek bir fenomen oldu. Tıpkı Vans gibi Harry Potter da sınırların ve nesillerin ötesine geçti.

Vans koleksiyonerlerin hikayelerini paylaşıyor

Vans Harry Potter’ın büyülü dünyasına giriş yaptı ve ilk kez seriden esinlenen bir ayakkabı ve kıyafet koleksiyonu tasarladı. İster Gryffindor olsun, ister Slytherin; Vans x Harry Potter koleksiyonu serinin hayranlık uyandıran bütün detaylarını içinde barındırıyor.

Vans ile Harry Potter heyecanı

Vans, klasik ayakkabı modellerini kullanarak meşhur Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun dört ayrı binasına ithafen dört ayrı renkte özel bir koleksiyon yarattı. Gryffindor için Sk8-Hi, Slytherin için Era, Ravenclaw için Authentic ve Hufflepuff için Slip-On… Harry Potter hayranlarının gördükleri anda tanıyacakları kaybolan gazetesi Daily Prophet ise ComfyCush Era modelinde karşımıza çıkıyor.

Ayakkabı serisini destekleyen kadın ve erkek giyim koleksiyonu da ayakkabı koleksiyonu gibi Hogwarts’ın dört binasından ve serideki kitapların isimlerinden ilham alıyor. Erkek giyim koleksiyonunda dikkat çeken parçalar arasında; Gryffindor renkleriyle Old Skool sırt çantası, Deathly Hallows deseniyle Torrey Black ceketi ve Hogwarts’ındört binasının logolarından oluşan beyaz kapüşonlu üst yer alıyor.

Kadın giyim koleksiyonu uzun kollu crop Deathly Hollows tişört ile tamamlanıyor. İki farklı renkte tasarlanan tişörtün arkasında Muggle’ları yok etmek isteyen büyücü Lord Voldemort’un önderliğindeki Death Eaters grubuna ait bir desen ve Harry Potter logosu yer alıyor.

Vans x Harry Potter koleksiyonu Haziran 2019 itibariyle satışta olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu