Lexus’un Dünya’yı kurtaran RC F modeli büyük ilgi gördü

Sadece bir otomobil değil bir yaşam tarzı markası olan Lexus, geçtiğimiz hafta tüm dünyada vizyona giren “Men in Black: International” filminde; Lexus RC F ve QZ 618 Galaktik Jeti ile sinema severleri ve otomobil tutkunlarını büyülemeyi başardı.

Toyota ve Lexus arkadan itişli platformu Mazda’dan alacak

Sadece bir düğmeyle Lexus RC F Sport coupe’den bir uçan araca dönüşen otomobil, insanlar ve uzaylılar arasında yaşanan yüksek hızdaki kovalama sahnelerinde, evreni tehdit eden düşmanlara karşı ajanların tercihi oldu.

“Men in Black” filminde ajanların resmi aracı olan Lexus, heyecan verici sahnelerin başrolünde yer aldı. Lexus RC F’nin coupe modeli, uzaylıların teknolojisiyle mücadele edebilecek şekilde farklı özelliklerle de donatıldı.

Dünyayı her zaman kötülüklerden koruyan Men in Black, yeni macerasında şu ana kadarki en büyük global tehditle mücadele ediyor. Lexus’un geleceğini temsil eden bu özel araç, ışık hızına ulaşmasıyla birlikte uzaylılarla savaşacak bir makineye dönüşüyor. Bu heyecan verici Men in Black serisinde; Lexus’un tasarım diliyle tasarlanan Jet’in yanı sıra Lexus RX Hybrid ve Lexus LX SUV modelleri de görülüyor.

Ayrıca Lexus ile ilgili haberlerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2020 Lexus RC F, Track Edition ile birlikte geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu