Mercedes-Benz GLB tanıtım saatini bekliyor

Yeni Mercedes-Benz GLB, GLA’nın daha pratik kardeşi olarak lanse edilirken köşeli tasarımı sayesinde yedi kişilik oturma imkanı sunacak.

Mercedes-Benz gün içerisinde yeni SUV modeli GLB’yi ortaya çıkaracak. Ancak Alman üretici tanıtımdan önce aracın son bir teaser videosunu sosyal medya üzerinden paylaşmaya karar vermiş.

Paylaşılan kısa videoda aracın etkileyici bir manzara eşliğinde yol aldığını görüyoruz. Aynı zamanda aracın dış ve iç tasarım detaylarının bazıları da teaser video ile gözler önüne serilmiş durumda. Videoda kullanılan yansıma tekniği ise araca gizemli bir hava katmış.

Mercedes-Benz’in yeni kompakt SUV modeli GLA ve GLC arasında konumlandırılacak. Yeni Mercedes-Benz GLB, GLA’nın daha pratik kardeşi olarak lanse edilirken köşeli tasarımı sayesinde yedi kişilik oturma imkanı da sunacak. Bebek G Serisi olarak adlandırılan GLB’nin ipuçları konsept bir model ile verilmişti. Üretim modeliyle ise ise çok yakında tanışacağız.

https://www.facebook.com/MercedesBenz/videos/689777741444367/

GLA’ya daha pratik bir alternatif olarak düşünülen GLB’nin iç mekanında çoğunlukla A-Serisi ve CLA’dan izler göreceğiz. Bu da MBUX bilgi-eğlence sistemini, çift ekran kurulumunu ve diğer teknoloji özelliklerini GLB’de de göreceğimiz anlamına geliyor. Deri döşeme ve üst düzey işçilik de yine GLB’nin iç mekanının vazgeçilmezi olacaktır.

GLB’nin kaputunun altınd aise çeşitli benzi,nli ve dizel güç ünitelerini görmeyi bekliyoruz.Bunların yanı sıra performanslı GLB 35 ve GLB 45 versiyonları da model gamındaki yerini alacaktır. Performanslı versiyonların motorlarının A35 AMG ve yakında tanıtılacak olan A45 AMG modellerinden alınacağı öngörülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu