Land Rover Türkiye’nin yeni online satış platformu açıldı

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover, onlinesatis.landrover.com.tr adresinden ulaşılabilen yeni Online Satış Platformu üzerinden ilk satışını gerçekleştirdi.

2020 Land Rover Defender, Kenya testlerini tamamladı

Land Rover’ın tüm modellerinin, donanım bilgileri ve renk seçeneklerinden, online satışa özel fiyatlara kadar tüm detayların görüntülenebildiği web sitesi üzerinden ön rezervasyonu yapılan ve ön ödemesi alınan ilk model, Range Rover’ın en yeni elektrikli motor teknolojisine sahip Santorini Black renginde bir Range Rover Plug-in Hybrid (PHEV) Autobiography oldu. İlk online satışın teslimatı Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı’sı Borusan Oto Vadi’de gerçekleşti.

Hizmete açıldığı günden itibaren ziyaretçilerin ilgi odağı olan Online Satış Platformu’nda, modellerin tüm ayrıntıları görüntülenebiliyor. Bunun yanı sıra online rezervasyon yapmak isteyen otomobil tutkunları, kredi seçeneklerine ve online’a özel satış fiyatlarına kadar her türlü detaya kolayca ulaşabiliyor ve ön ödeme yaparak diledikleri aracı rezerve edebiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu