2020 Land Rover Defender, Kenya testlerini tamamladı

Beklentiler arttıkça Land Rover boş durmayıp böyle görüntüler paylaşarak ortalığı karıştırmaktan oldukça hoşlanıyor. Prototip, Kenya’da zorlu arazi koşullarında denendi. Tusk Trust ortaklığında denenen Defender, 14.000 hektarlık Borana Koruma Alanında yaşam yöneticileri tarafından kullanıldı.

2020 Land Rover Defender’ın iç mekanı gözler önüne serildi

Defender’ın zorlayıcı römorkunu çekerken bir yandan da aslanları izliyordu. Land Rover mühendisleri doğa şartlarına uygun bir hava girişi ve doğaya uygun bir kamuflaj ile donandı.

Yeni bir hava girişi için prototipte değişiklikler yapıldı

Bahsedilen Borana Muhafazakarlığı çamurlu nehir yataklarından sık ormanlara kadar her şeye sahip. Aynı zamanda dik kayalık yamaçlara tırmanma ve derin yarıklardan geçme konusunda hiçbir sorun yaşamayan Defender için bunlar bir sorun değil. Defender’a ne yapacağını söylemeniz yeterli. Üstün arazi kabiliyetleri ile her şeyin üstesinden geliyor.

Son nesil Defender, Solihull’daki fabrikada üretilmesinin üstünden iki buçuk yıl geçti. Yeni Defender üretimine ise bir kaç ay kaldı. Ayrıca Land Rover, Eylül ayında yeni açıklayacağı modeli ile Amerika pazarında yer edinmesi bekleniyor.

Kendinden öncekiler gibi yenilenen Defender, kullanıcılara seçenek sunmak adına bir çok lüks ve güçlü donanımla satışa sunulacak. Kısa ve uzun dingil mesafesine sahip versiyonları olacağı söylendi. Ancak diğer versiyonlarda tek kabin olması durumunda bir pick-up versiyonunun da olması bekleniyor.

İlk Defender

1948’de Land Rover tarafından üretilen ilk araç 30 Nisan’da Amsterdam Auto Show’da
sergilendi. Bu araç 80” lik şasili, sürekli dört çeker, tente tavanlı
ve isteğe bağlı olarak alınabilen kapılara sahipti. Ancak üç ay içinde
kapılar standart olarak üretilmeye başlandı. Ekim ayında ise ilk
station wagon modeli piyasaya sunuldu. 

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu