Volkswagen Golf 8 reklam çekimleri sırasında görüntülendi

Volkswagen Golf 8, reklam filmi çekimleri sırasında kamuflajsız olarak görüntülendi.

Instagram’da _adrianmay isimli kullanıcı tarafından paylaşılan görsellerde aracın son prototiplerle aynı renkte olduğunu görüyoruz. Daha önceki nesillerde olduğu gibi Volkswagen Golf 8 de evrimsel bir tasarıma sahip.

8. nesil Golf’ün arka bölümünün yeni stop lambaları ve krom çerçeveli egzoz çıkışları ile daha agresif göründüğünü söyleyebiliriz. Reflektörler ise aracın plakalığın her iki tarafında konumlandırılmış. Ön bölüm için ise elimizde oldukça düşük çözünürlüklü bir fotoğraf var. Yeniden şekillendirilen ön farlara ev sahipliği yapacak olan aracın ön ızgarası ise daha aşağıya konumlandırılmış.

Volkswagen Golf 8

Dış bölümün yanında iç mekanda ise daha büyük değişiklikler bizleri bekliyor. Tamamen dijital bir gösterge kümesine sahip olacak olan aracın bilgi-eğlence sisteminin dokunmatik ekranının boyutu da büyüyecek. Yeni Golf ayrıca VW’nin aracın yazılımının siber saldırılara karşı güvende kalmasını sağlamasına yardımcı olan güncellemeleri de destekleyecek.

Volkswagen’in Golf Mk8’i Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtması bekleniyordu ancak üretimin Ekim’e sarkması nedeniyle aracın tanıtımının da Ekim ayında yapılacağı iddia edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu