BMW E30 M3 ve VW Golf GTI’yı kasırgadan böyle korudu

Randy Jalil, dünyaya otomobil tutkunu olmanın nasıl bir şey olduğunu, sahip olduğu BMW E30 M3 ve bir arkadaşının 1984 Volkswagen GTI’sını, Dorian kasırgasının neden olabileceği zararlardan korumak için oturma odasına park ederek bir kez daha kanıtladı.

Jalil ilk olarak 2016 yılının sonlarında Matthew kasırgasının Florida’ya yaklaştığında gri renkli M3’ünü evinin içerisine park etmesiyle adını duyurmuştu. Dorian tehdidi ile aynı şeyi bir kez daha yapmaya karar veren Jalil, M3’ünü bu sefer yalnız bırakmadı. Arkadaşının 1984 model Volkswagen Golf GTI’sını da oturma odasına yerleştiren Jalil, görselleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

https://www.instagram.com/p/B19TpfyJrTz/

Jalil, iki araçlık garajının kız arkadaşının 2018 Chevrolet Malibu ve erkek kardeşinin 2018 Toyota Corolla’sı tarafından doldurulduğunu açıkladı. ”Bu yüzden aracımı parketmek için evinin oturma odasını kullanmaktan başka seçeneğim yoktu” diye konuşan otomobil tutkunu, ortaya eğlenceli görüntülerin çıkmasını da sağlamış.

M3 takısına sahip olmayan en özel BMW 3 Serisi modelleri

“Bu bir heves değil, sadece mümkün olduğunca çok sayıda araba korumak istedim. Kız arkadaşım Amber Carpenter arabaları evin içine koymamı gayet normal karşıladı çünkü arabalarımı ne kadar sevdiğimi biliyor. Neyse ki, yaşadığım Port Saint Lucie’de herhangi bir hasar alamadık. Neredeyse hiç yağmur yağmadı.” diye konuşan Jalil, ayrıca ”Neyse ki, evin etrafında hiçbir şey zarar görmedi. Bu kasırganın nereye gittiğini ve hasarın ne kadar kötü olabileceğini beklemenin oldukça stresli olduğunu da kabul etmek zorundayım.” ifadelerini kullandı.

BMW E30 M3, bavyeralı üreticinin en ikonik ve en çok aranan otomobillerinden biri ve Jalil’in onu korumak isteğini çok iyi anlıyoruz. Aslında, bir tanesine sahip olsaydım, oturma odasına daimi olarak park etmeyi bile düşünebilirdim.

https://www.instagram.com/p/B19T3YwJQF9/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu