Chevrolet Corvette C7 ile ev taşımak!

Bazı insanlar ‘Ev mi yoksa araba mı?’ sorusuna ‘Arabada yaşayabilirsin ama evini süremezsin’ cevabını verir. Bu renkli Chevrolet Corvette C7 Stingray’in sahibi arabasında yaşamıyor belki ama ev mobilyalarını taşımakta hiçbir sakınca görmemiş gibi görünüyor.

Reddit’te paylaşılan bu görüntü hızlı bir şekilde geniş kitlelere ulaştı. Kısa bir araştırmanın ardından aracın sahibinin dropout_c7 adlı instagram kullanıcısı olduğunu bulduk. Arabasını, sürekli garip ve uçuk amaçlarda kullanan bu kişi, şimdi ise tavanda mobilya taşımaya karar vermiş.

https://www.instagram.com/p/B1kc0pblmVc/

Paylaşılan görsel ve video, kanepenin yerleştirilmeden önce Vette’nin tavanının çıkarıldığını ortaya koyuyor. Aracın çizilmemesi adına kanepenin araçla temas eden kısımlarına da kumaşlar koyulmuş. Sahibi, aracını ne kadar da düşünüyor değil mi?! Kanepeyi sabitleyecek herhangi bir halat ise gözümüze çarpmadı. Bu durumun pek güvenli olmadığını düşünürken, aklımıza kanepenin Chevrolet Corvette C7 ile taşındığı aklımıza geliyor ve tekrar susuyoruz.

Ortadan motorlu 2020 Corvette C8 tanıtıldı

Arabada yaşama kısmına gelirsek, diğer önden motorlu spor otomobiller ile karşılaştırdığımızda C7 Corvette, şaşırtıcı derecede geniştir; cömert bir bagaja ve kabin içerisinde yeterli depolama alanına sahip. İçinde yaşayabilmek kesinlikle ihtimaller dahilinde olurdu ancak ne kadar kullanışlı olurdu? İşte orası soru işareti.

Peki Corvette C7 mobilya taşımak için ne kadar uygun? Bu da tartışılır ancak kesinlikle içinde yaşamaktan daha makul bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

https://www.instagram.com/p/B1xGw2qFfRa/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu