Volkswagen Amarok Aventura İncelemesi

Volkswagen Amarok Aventura modeline baktığınız zaman güç ve aynı zamanda şık duran tasarımın etkisi altında kalmamak söz konusu bile değil. Selefindeki modellerden gücü ve tasarım olarak şıklığından ayrılan modelin kaputunun altında 3.0 lt V6 motor bizi karşılamakta. 580 Nm tork üreten amarok’ta ayağınızın altındaki gücü hissetmek için gaz pedalına hafifçe dokunmanız yeterli. Hava kanallı diskleriyle iyi bir durma mesafesi gösteren Volkswagen Amarok Aventura bizleri şaşırtmıyor. 8 ileri DSG şanzıman ise referans teşkil edebilecek düzeyde.

Eskisine göre daha köşeli hatların kullanılması sayesinde Amarok artık sınıfın en iyi görünen oyuncularından birisi olmuş durumda. Çamurlukların şişkin formu, profil görünümüne olumlu bir şekilde yansıtılıyor. Krom havalandırma ızgarasının üzerine entegre edilen petek dokulu ızgaraya V6 logosu detayı eşlik ediyor. Bu tasarım detayıyla VW Amarok öne çıkmakta. Bakışlarda agresif bir etki bıraktığı ön tasarımında Amarok özellikle LED farları ile son derece havalı ve iddialı.

Bu sınıf pick-uplar’a inip binmek genellikle zordur fakat araca bindikten itibaren yüksek oturma pozisyonu ve büyük camların etkisiyle hakimiyetiniz ve araca olan güveniniz yüzünüzü güldürmeyi başarıyor. İç tasarımına ve multimedya ekranına erişim önceden bir volkswagen kullandıysanız sizlere kolaylık sağlamakta. Klima kumandalarını kullanmak basit ve elinizin altında, dokunmatik ekranında hızı ve grafikleri sınıf standartlarını karşılıyor. Üç kollu direksiyon simidi yumuşak dokusuyla ve ele oturuşuıyla övgüyü hakediyor. Elektrik destekli direksiyonun şehiriçi kullanımında sizlere büyük bir avantaj sağlayacağı yumuşaklığından kendini belli ediyor.

Volkswagen Amarok Aventura Asfalt kullanımlarında sürekli dört tekerlekten çekiş sisteminin getirdiği artıyla şeridine sadık kalmayı zorlanmadan başarıyor. Yüksüz olduğu durumlarda da Amarok bizleri korkutmuyor rahatsız edici bir boyuta ulaşmadan süspansiyon sistemi VW Amarok Aventurada üzerine düşen görevi yapıyor.

659 lt bizlere bagaj hacmi sunan Amarok Aventura her zaman hazır duruşu ve hazır olmasıyla sınıfında öne çıkan modellerden birisi olacağı bizler için su götürmez bir gerçek. 

TEKNİK ÖZELLİKLER

2967 cc, V6, dizel, dört çeker, 258 bg, 580 Nm

Şehir İçi: 9.2 lt/100 km/ Şehir Dışı: 7.9 lt/100 km /Karma: 8.4 lt/100 km

0-100 km/s Hızlanma: 7.6 sn / Maksimum Hız: 205 km/s

Yakıt Depo Kapasitesi: 80 lt /Boş Ağırlık: 2261 kg 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu