Oyun konsolu çalmak için 1967 Ford Mustang kullandılar

1967 Ford Mustang, Yunanistan’ın Atina kentinde bir elektronik mağazası soygunu için koçbaşı olarak kullanılmış. Hikayenin tuhaf kısmı da elbette arabanın kendisi; oldukça nadir ve değerli olan bir aracın bu şekilde kullanılması bizlere oldukça şaşırtıcı geldi.

Yapılan soygunda ilgi çekici bir diğer nokta ise, hırsızların olay yerinden sadece 3 PlayStation çalabilmiş olmaları. Çaldıklarının arabada oluşan masrafa değeceğini pek sanmıyoruz.

Daha sonra çıkan haberlerde ise aracın önceki gece çalındığını öğrendik. Yapılan hırsızlığın ardından olay yerinde bırakılan 1967 Ford Mustang Fastback’te hasar meydana geldiği paylaşılan videoda da gözler önüne seriliyor. Hem ön hem de arka camın kırıldığını görüyoruz. Motor kaputunun da içeri doğru yamulduğu görülürken, aracın tavanı da göçmüş.

Şimdiye kadarki en hızlı Ford Mustang tanıtıldı

Ford Mustang’in sahibi, aracının yakın zamanda tam bir restorasyon geçirdiğini söylemiş. Araçta oluşan masrafın ise yaklaşık 5.000 Euro olduğu bildirildi. Yunanistan’daki SKAI Kanalı’nın yayınladığı kısa videoda, klasik otomobilin hala mağazada bu şekilde beklediği gözler önüne seriliyor.

1967 Ford Mustang

Kısa bir araştırmanın ardından Yunanistan’da klasik Mustang’ların fiyatlarının 30.000 ile 70.000 Euro arasında değiştiğini öğrendik. Ancak görünen o ki, soyguncular otomobilden pek de anlamıyorlarmış. Oyun konsollarından binlerce kat daha değerli olan bu otomobili olay yerinde bırakan hırsızlar için aramalar başlamış durumda.

Ford Mustang’in sahibi ise bu durumda kendini şanslı saymalı; Soyguncular biraz bilinçli olsaydı, otomobili çok daha yüksek fiyatlara elden çıkarabilirlerdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu