Porsche Boeing ile birlikte uçan otomobil üretecek

Uçan otomobillerin üretildiğini görmek bir çoğumuzun çocukluğundan beri görmek ve şahit olmak istediği bir hayaldir. Yavaş, yavaş bu hayale Porsche ve Boeing ile ulaşacağız. Porsche Boeing ile birlikte uçan otomobil üretecek. İki sektörün önemli isimlerinden Porsche ve Boeing uçan otomobillerin geleceğini tartmak ve araştırmak üzere el ele verdi. İki değerli firmanın oluşturacağı potansiyeli yüksek takımlar taşıtları özel olarak inceleme altına alacak. Bu güzel ortaklığın bizler için çok daha ilgi çekici bir kısmı daha var.

Porsche ve Boeing’e destek verecek olan Aurora Flight Sciences, tam donanımlı bir prototip üretmeye de başlayacak. Bu özel prototip tamamen elektrikli olacak ve dikey olarak iniş/kalkış yapabilme özelliğine sahip olacak. Bu üçlü, gelecek için bizlere oldukça fazla heyecan veriyor. Boeing’in havacılık konusundaki büyük tecrübesi Porsche‘nin otomobil uzmanlığı ile gökyüzünde “premium uçan araçlar” oluşturacak izlenimi oluşturuyor.

Uçan otomobillerin 2025 sonrasında ciddi şekilde ön plana çıkmaya başlayacağını belirten ikili, bu yaklaşan geleceğe hazır olmak istiyor. Boeing’in bu arada uçan taksi konusunda da ciddi çalışmaları bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu