Yanmış halde bulunan Challenger Hellcat’in hayata dönüşü!

Amerikan kası denilince akla gelen ilk otomobillerden birisi olan Dodge Challenger Hellcat bir çoğumuzun hayalini süslemiş belkide süslemeye hala daha devam ediyor. Yanarak tamamen kullanılmaz hale gelen bu hellcat adeta kurtarılmak için sabırla beklemiş. Normal bir süreçte bilindiği üzere bu tarz hasar almış araçlar hurdalıklarda ezilerek geri dönüşüme sokuluyor. Bu sefer böylesi acı bir duruma D.I.Y GANG adlı YouTube kanalı izin vermemiş. Ciddi anlamda hurdaya dönen bu araç alınmış ve üzerinde 9 ay boyunca çalışılarak adeta sıfır yepyeni bir Hellcat hazırlamış.

Bu 9 aylık süreci izlemek gerçekten çok keyifli. 14 dakikalık videoya tüm süreci sığdıran kanal, gerçekten takdire şayan bir emek ile efsane bir otomobilin sahibi olmuş. Gövde ve kupasında çok büyük oranda zarar olduğundan farklı bir hurdaya ayrılmış Challenger Hellcat satın alan ve adeta iki hurdadan tek bir 6,2 litre V8 makinalı canavar yaratan kanal, aracı dikkat çekici mavi renge boyamış.

İnsanlar tarafından ne gerek var? Sorusunu sorduracak bu proje, istenildiğinde ve aynı zamanda doğru ekipmanı doğru bir şekilde kullanma ile nelerin yapılabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Her zaman sürekli gelir elde etmek için yapılacak bir proje olmayan bu Hellcat dönüşümü, YouTube’da güzel bir 15 dakika geçirmek isteyen otomobil tutkunlarını fazlasıyla memnun edeceğinden eminiz. 9 aylık emek sonrasındaki tatmin duygusu ve mutluluk da görülmeye değer.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu