Vin Diesel’e 1650 beygirlik Dodge Charger!

Vin Diesel’in Hızlı ve Öfkeli filminde canlandırdığı Dominic Toretto karakterinin Dodge Charger modeline olan sevgisini hepimizi çok iyi biliyoruz. Karakterin yanı sıra Vin Diesel’in kendisi de bu klasik otomobili oldukça çok seviyor. Bu durumu bilen Hızlı ve Öfkeli 9 filminin set ekibi de ünlü aktörün 52. yaş gününde özel bir hediye vermeye karar vermiş.

Diesel’in Instagram sayfasında yayınlanan videoda, oyuncunun doğum gününü film ekibi ve yönetmen Justin Lin ile birlikte kutladığını görüyoruz. Daha sonra Justin Lin’in yaptığı kısa konuşmanın ardından bu güçlü otomobilin homurtuları duyulmaya başlıyor. En sonunda ise bu özel Dodge Charger, Vin Diesel ile bir araya geliyor.

Gördüğünüz bu otomobil ise klasik bir Charger değil. Bu otomobil bundan birkaç yıl önce SpeedKore Performance tarafından üretilen 1970 Dodge Charger ‘Tantrum’. Bu yılın başlarında satışa sunulan otomobil, bundan böyle Vin Diesel’e emanet.

https://www.instagram.com/tv/B0EYfVGlIWG/?utm_source=ig_embed

Netflix’in ‘Hızlı ve Öfkeli’ animasyon dizisi geliyor

Tantrum’un kaputunun altında 1650 beygirlik inanılmaz bir güç üreten iki turboşarjlı Mercury Marine Racing 9.0 litrelik motor yatıyor. 6 ileri Tremec manuel şanzımana ait bu araç, görüp görebileceğiniz en çılgın otomobillerden birisi.

Bu otomobili bu kadar etkileyici yapan şey sadece aktarma organları değil tabi ki. Tamamen karbon fiber kaplı bir gövdeye sahip olan otomobilin iç kısmı da önemli oranda değişmiş. Yeni deri koltuklara kavuşan Dodge Charger’ın kokpiti ayrıca Alcantara ve karbon fiber detaylarla süslenmiş.

Ne diyelim, biz de buradan Vin Diesel’in doğum gününü kutluyoruz ve herkesin böyle doğum günü hediyeleri almasını diliyoruz.

Dodge Charger

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu