Çekici üzerinde lastik yakarken ne ters gidebilir ki!?

Arabanızın çekici üzerinde taşınması pek de eğlenceli sayılmaz. Bu nedenle Rusya’daki bir Mercedes-AMG C63 S sahibi, lastik yakarak çekici ile seyahati daha eğlenceli hale getirmek istemiş.

C63 S’nin neden çekici üzerinde gittiğini bilmiyoruz, çünkü araç gayet sağlıklı görünüyor. Belki de sadece bir Instagram paylaşımı için düzenlenen bu şov ise beklenenden kısa sürüyor. Başlangıçta, C63 S’nin arka tekerlekleri çekicinin arkasında dönmeye başlıyor ve her şey planlandığı gibi gidiyor. Ancak daha sonra aracın 4.0 litrelik çift turbo beslemeli V8 motorunun ürettiği güç halatlara fazla geliyor ve halatlardan kurtulan Mercedes-AMG C63 S önden ve yandan hasar alıyor. Oldukça korku dolu anlar yaşayan sürücü, otomobili çekici üzerinden buzlu yola düşmediği için yine de kendini şanslı saymalı.

510 Beygir güçlük C63 S ile ağaca çarpmak!!!

Yaşanan kazanın ardından çekilen görüntüler, C63 S’nin sol arka jantının zarar gördüğünü ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra halatlardan kurtulduktan sonra çekicinin yolcu bölümüne çarpan aracın ön tamponu da hasar almış.

Yaşanan bu gülünç olayın ciddiyetinin aracın sahibi tarafından anlaşıldığını pek düşünmüyoruz. Araçta meydana gelen hasar bir yana, ölümle sonuçlanabilecek bu durumun C63 S’nin sahibi tarafından pek de ciddiye alınmadığı ortada. Sosyal medya çılgınlığının hat safhaya ulaştığı günümüzde, insanların ‘viral’ olmak için yaptığı bu tür davranışlar, gerçekten ürkütücü.

Kar yağışlarının da başladığı bu günlerde herkese güvenli sürüşler diliyoruz..

https://www.instagram.com/p/B5kei_hor1r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
https://www.instagram.com/p/B5h6Z6XoOcT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu