SsangYong, Türkiye’nin en hızlı büyüyen hafif ticari markası oldu

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli SsangYong, Pick-Up segmentinde Musso Grand modeliyle ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) Satış ve İletişim ödülleri 2019 Gladyatörleri’nde satış ödülleri kategorisinde Türkiye’nin ‘’En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası’’ ödülünün sahibi oldu.

03 Ocak 2020 tarihinden ODD’nin onuncusunu düzenlediği Satış ve İletişim Ödülleri, 2019 Gladyatörleri gecesinde 22 daldaki ödüller görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 2019 yılının Mart ayında piyasaya sürülen Musso Grand tasarım, teknoloji, konfor, güvenlik ve performans artılarıyla pick-pp kullanıcılarının beğenisini kazandı. 9 ay gibi kısa bir sürede hafif ticari araç pazarında %134’lük büyümeyi yakalayan SsangYong, ‘En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası’ ödülünün de sahibi oldu.

Türkiye’ye iddialı giriş yapan SsangYong Musso Grand kendi sınıfında Türk tüketicisinin beğenisini kısa sürede kazanmış gibi görünüyor. Şahsuvaroğlu Grup, yaptığı açıklamada SsangYong’u zirveye taşıyan Türk tüketicisine bu gururu yaşattıkları için teşekkür etti.

PICK UP- SUV sloganıyla yola çıkan Musso Grand, 1.441 Lt’lik geniş bagaj hacmiyle iş hayatındaki tüm ihtiyaçları karşılamayı hedeflerken, bir SUV’dan beklenen konfor, sessizlik, donanım ve geniş iç hacimi de beraberinde getiriyor.

SsangYong, ayrıca Musso Grand sahibi olmak isteyenler için Ocak ayına özel bir kampanya başlattı. Kampanya ile 90 bin ₺, 24 Ay ve yüzde 0 faiz fırsatıyla Musso Grand’a sahip olmak mümkün olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu