2021 BMW 4 Serisi, devasa ön ızgaraları ile karşınızda

Merakla beklenen BMW 4 Serisi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Aracın devasa ön ızgarasını ve arka bölümünü ortaya koyan yeni bir görsel internete düşmüş durumda.

Germancarforums tarafından paylaşılan görsellerde aracın ön ve arka bölümünün bir kısmına şahit oluyoruz. Yeni model daha önce de gördüğümüz ve Concept 4 modelinden tanıdığımız büyük böbrek ızgaralarına sahip olacak. Üretim modelinin ızgara çerçevesi renk konusunda konsept modelden ayrılsa da genel formunu koruyor. Bunun yanı sıra konsept modelin U formlu hava girişlerinin de 4 Serisi’nde de korunduğunu görüyoruz. Farlar da yine konsept model ile benzerlik gösteriyor.

Tasarımın haricinde, yeni BMW 4 Serisi, kardeşi 3 Serisi‘nin izinden gidecek. 4 Serisi’ni ilk olarak 259 beygir güç ve 400 Nm tork üretebilen 2.0 litrelik turbo beslemeli motorla görebiliriz. İlerleyen aşamalarda ise M440i takısına sahip 387 beygir güç ve 500 Nm torka sahip 3.0 litrelik motora ev sahipliği yapan versiyonla karşılaşmayı umuyoruz.

Model gamının tepesinde yer alacak olan M4 modelinin 480 beygir güç ve 599 Nm tork değerlerine sahip olması bekleniyor. 3.0 litrelik çift turbo beslemeli motora sahip olacak olan bu model size yeterli gelmiyor ise 510 beygirlik Competition versiyon da model gamındaki yerini ilerleyen süreçte alacaktır.

Yeni model 2020 yılı içerisinde tanıtılmasını bekliyoruz.

Siz BMW’nin yeni tasarım dilindeki devasa böbrek ızgaralar hakkında ne düşünüyorsunuz?

BMW Concept 4

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu