Baştan sona evde çekilen 2020 Honda Civic reklamı

Dünyadaki birçok ülke, koronavirüsün yayılmasının önüne geçmek için sıkı bir karantina kuralları getirmiş durumda. Birçok meslek grubu bu kısıtlamalardan etkilenirken reklam ve pazarlama ajansları da yaratıcı çözümlerle işlerini sürdürmeye devam ediyor. 2020 Honda Civic reklamı da yine koronavirüs salgınına karşı akıllıca çözümlerden bir tanesi olmuş.

Honda BAE tarafından görevlendirilen Memec Ogivly adlı şirket, Honda Civic reklamı için oldukça basit ve akıllıca bir yöntemle karşımıza çıkıyor.

Reklam, diğer türevlerinde olduğu gibi mavi bir Civic’in bir kısmını ortaya koyan görüntülerle başlıyor. Bu sırada ise ekranda “Bu, tamamen evden yazılan, yönetilen, düzenlenen ve izlenen ilk otomobil reklamı” metni akıyor. Gerçeğe oldukça yakın bir model arabanın kullanıldığı reklam filminde, açık kapının bir elle kapatılmasıyla, aracın oyuncak olduğu netlik kazanıyor.

Reklam filmi ‘Biz tekrar kullanana kadar. #STAYHOME” sloganı ile son buluyor.

Reklam ajansı, bu zor zamanlarda Honda Civic‘i tanıtmanın benzersiz ve yaratıcı bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Gerçek bir araba kullanmadan otomobil reklamlarını çekmenin, düzenlemenin ve ortaya koymanın mümkün olduğunu da bir kez daha görmüş olduk. Kesinlikte oludkça yaratıcı bir çalışma.

Reklamları hakkında konuşan ajans yöneticisi Amin Soltani, 2020 Honda Civic model oyuncağının yerel bir Honda yöneticisinin çocuğundan ödünç alındığını belirtti. Aracın hareket ettirmek için ise bir kanca ve oltanın kullanıldığını söyledi. Aracı bir koltuğun altından geçirerek tünel havasının yaratıldığını söyleyen yönetici, bina efektleri için ise kitapların kullanıldığı ifade etti.

Biz bu reklam filmini çok beğendik, ya siz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu