Bu Audi TT kendini Bugatti Veyron zannediyor

İkinci el bir Bugatti Veyron almak günümüzde milyonlarca liraya mâl olur. Vergi ve bakım masraflarını da hesaba kattığımızda birçoğumuz için bu tür bir otomobile sahip olmak bir hayalden öteye geçemiyor. Ancak Japonya’da bunun için uygun bir seçenek mevcut! BugAudi!

2002 Audi TT’nin temel alındığı bu araç,Bugatti’yi temsil eden at nalı şekilli ön ızgara, far maskeleri ve çift gövde rengi ile Veyron’u taklit etmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Araçta ayrıca EB logolu jantlara ve Bugatti Veyron Super Sport’tan hatırladığımız merkeze konumlandırılan çift egzoz çıkışına da yer verilmiş.

Bugatti Veyron’da bulunan birçok tasarım detayını içerisinde barındıran aracın sahibi bir süre sonra bu fikirden de sıkılmış olacak ki Veyron’a ek olarak aracını bir Formula 1 otomobiline de benzetmeye çalışmış gibi görünüyor. Arka bölümde devasa bir rüzgarlığa yer verilen otomobilde ayrıca F1 otomobillerinde görmeye alıştığımız bir yüzgeç panel kullanılmış. Tıpkı F1’de olduğu gibi sponsor stickerları da ihmal edilmemiş.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde iç mekan ise büyük oranda değişmeden kalmış. Yolcu tarafındaki Bugatti logosu ise oldukça ikna edici!

Carsensor adlı internet sitesinde ilana konan otomobil hakkında 23.014 dolarlık fiyatı dışında fazla bir ayrıntı belirtilmemiş. 1.8 litrelik turbo beslemeli bir motora sahip olan Audi TT, o dönemde 150 ile 225 beygir arasında değişen güç seçeneklerine sahipti. Araç sahibi bu detayı atladığı gibi aracın önden çekişli mi yoksa dört tekerlekten çekiş sistemine mi sahip olduğunu da belirtmemiş.

Siz ne dersiniz bilmiyoruz ama biz kesinlikle orijinal Audi TT’yi tercih ederdik.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu