İki Lamborghini Aventador S’in çarpışma şansı nedir?

Bu sorunun cevabının oldukça düşük bir orana sahip olduğuna eminiz ancak iki kişi bunu yapmayı başarmış gibi görünüyor. Yerel basında çıkan haberlere göre, geçen hafta Singapur’da neredeyse birbirinin aynısı olan iki Lamborghini Aventador S birbirleri ile çarpışmış. İki sürücünün de kazadan yara almadan kurtulduğunu belirtelim.

Gelen haberlere göre 7 Haziran’da gerçekleşen bu olay, şehrin sokaklarında arka arkaya giden iki adet sarı renkli Lamborghini Aventador S arasında gerçekleşmiş. Önde giden Aventador kavşağa geldiğinde durmuş ancak kendisini takip eden diğer Aventador ise bunu başaramamış gibi görünüyor.

https://www.facebook.com/SGRVigilante/posts/3025567530871277

Olayın gerçekleşmesinin ardından her iki sürücü de araçlarının plakalarını sökmüşler. Her ne kadar plakayı sökmüş olsalar da sarı renkli bir Lamborghini Aventador S’i gizlemek o kadar da kolay olmuyor. Facebook üzerinde yapılan bir paylaşımda da araçlardan biri tespit edilmiş durumda.

Kazaya karışan Aventador’lar hali hazırda az rastlanan modeller olmasının yanı sıra sahip oldukları modifikasyonlarla da rahatça tanınabiliyor. Her ikisinin de sahip olduğu sarı rengin yanında, her iki otomobil de siyah renkli jantlara, benzer yan marşpiyellere, arka difüzöre ve arka spoylere sahip.

Lamborghini Aventador S

Kazanın ardından polisin bölgeye geldiği ve her iki otomobilin de çekildiği belirtildi. Ancak araçlar çekilene kadar araçların görüntüleri çoktan fotoğraflanmış.

Çekilen fotoğraflarda öndeki aracın arka tamponunun, difüzörünün ve sol arka çamurluğunun bir kısmının hasar aldığı görülüyor. Arkadaki Aventador’un ise ön tamponunun ve splitter’ın zarar gördüğünü söyleyebiliriz. Ayrıca öndeki araçta küçük bir yangın da gerçekleşmiş olabilir. Görüntülerde bir kişinin yangın söndürücü ile müdahale ettiğini de görüyoruz.

Sizin bu olay hakkındaki yorumlarınız neler? Sizin başınıza gelse ne yapardınız?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu