Yeni Batman, yeni Batmobile ile geliyor

Yeni Batman filmi 2021 yılının Ekim ayında vizyona girecek ama şimdiden film hakkında bazı detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Daha önce filmin yönetmeni tarafından paylaşılan görüntülerde Batmobile hakkında bilgi sahibi olmuştuk ancak sanat yönetmeni Jeff Frost’un yaptığı paylaşımla daha detaylı şekilde inceleme fırsatı bulduk.

Paylaşılan görüntüler kısa sürede kaldırılmış olsa da internete yayılmaktan kurtulamadı. Gördüğünüz gibi, görseller önceki paylaşımlarla eşleşiyor ve Batmobile hakkında daha fazla ayrıntı ortaya koyuyor. Önden başlayacak olursak, entegre koruma barlarına sahip etli bir tampon ile karşılaşıyoruz. Model ayrıca ince farların her iki tarafında konumlandırılan dikey hava girişlerine sahip. Ön ızgaranın kırmızı bir aydınlatmaya sahip olması ise farklı bir hava oluşturmuş.

Geriye doğru ilerlediğimizde ise şişkin çamurluklar ve özgün kaputu görüyoruz. Özel hava girişlerine sahip olan kaputun altından da yine kırmızı aydınlatmayı görmek mümkün. İki koltuklu bir oturma düzenine sahip araçta takla kafesi de unutulmamış.

Filmlerde kullanılan efsane otomobiller!

Arka bölüme göz attığımızda ise motorun tamamen açıkta bırakıldığına tanık oluyoruz. Açıkçası, bunun iyi bir fikir olduğunu hiç düşünmüyoruz.

Görüntülerden anlayabileceğiniz gibi, Batmobile’in bu versiyonu, Christopher Nolan’ın Batman’inin sahip olduğu Tumbler gibi özel olarak tasarlanmış bir araçtan daha çok modifiye edilmiş bir otomobile benziyor.

Bunun dışında şuan için film hakkında çok az şey biliniyor. Robert Pattinson’u yeni Batman olarak göreceğimiz filmde Zoë Kravitz ise Catwoman olarak karşımıza çıkacak. Jeffrey Right’ı Komiser James Gordon olarak izleyeceğimiz yapımda Alfred’i ise ünlü oyuncu Andy Serkis canlandıracak.

Sizin yeni Batmobile hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizin favoriniz hangi Batmobile’di?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu