2021 BMW M3 ve M4 Nürburgring’de yanlamaya başladı

BMW, yeni nesil M3 ve M4 modellerinin testlerine devam ederken, araçların pist testleri de Nürburgring’de yapılıyor. 2021 BMW M3 ve M4’ün pistte ilerlerken oldukça mutlu göründüğünü söyleyebiliriz.

Yeşil Cehennem’de turlamaya devam eden M3 ve M4 modellerinin yanlayarak piste lastik izlerini bırakırlarken görüyoruz. Her iki modelin de Eylül ayında yapılacak olan tanıtıma şimdiden hazır olduklarını söyleyebiliriz.

Pistte turlayan prototipler sahip oldukları ağır kamuflajla devasa ön ızgaralarını gizliyor. Bunun yanı sıra şişkin çamurluklar, agresif tamponlar ve dörtlü egzoz çıkışı da yine gizlenmiş durumda.

2021 BMW M3

Araçların teknik detaylarını BMW M Departmanı açıklamış durumda. Buna göre 2021 BMW M3 ve M4 480 beygir güç üretebilen 3.0 litrelik çift turbo beslemeli sıralı 6 silindirli motora ev sahipliği yapacak. Standart versiyon 6 ileri manuel şanzıman ve arkadan çekiş ile sunulacak. Bunun yanı sıra Competition takısına sahip modeller ise 510 beygir güç 650 Nm tork üretebilecek. Bu versiyon da arkadan çekişli olarak satın alınabilecek.

Arkadan çekişli versiyonların dışında BMW, M5‘te olduğu gibi M3 ve M4 Competition modellerinde de dört tekerlekten çekiş seçeneği sunacak. Ancak bu versiyonu satın almak isteyenler bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar. M3 ve M4’ün dört tekerlekten çekiş sistemine sahip versiyonlarında ayrıca süspansiyon ve frenler de elden geçirilecek.

Bakalım yeni nesil BMW M3 ve M4 yeni ön ızgaraları ile nasıl görünecek? İlerleyen günlerde modeller hakkında daha fazla bilgiye ulaşmayı umuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu