658 cc’lik minik Nissan GT-R

Karşınızda duran araç sizlere bebek bir Nissan GT-R olarak görünebilir ancak bu otomobil Japon modifiye şirketi Liberty Walk tarafından elden geçirilen bir Daihatsu Copen.

Liberty Walk, birkaç yıldır Copen için body kit üretiyor ve ilk olarak 2017’de GT-R’den ilham alan gövde kitinin tanıtımını yapmışlardı. Kompakt iki koltuklu cabrio üzerinde harikalar yarattığını söyleyebileceğimiz şirket, araca kesinlikle farklı bir hava kazandırıyor.

Aracın ön tarafında GT-R’den ilham alınan bir ön ızgaranın yanı sıra hava girişleri ve tıpkı GT-R’de olduğu gibi LED gündüz farları görüyoruz. Ön splitter ise aracın gerçek bir süper otomobil gibi görünmesine katkıda bulunuyor.

Geniş body kitler konusunda uzman olan Liberty Walk, araca geniş çamurluklar eklerken, siyah jantlara ev sahipliği yapan lastikleri ise oldukça dikkat çekici kamber açıları ile konumlandırmış. Japon modifiye şirketi özel yan marşpiyelleri de unutmamış.

Liberty Walk modifikasyonlara arka bölümde de devam etmiş. Bu bölümde GT-R logosu, devasa bir arka kanat GT-R’dekilere çok benzeyen arka tampon ve difüzör eklenmiş. Orijinal Nissan GT-R’de olduğu gibi dörtlü egzoz çıkışı da tabi ki Copen’deki yerini almış.

Bu modifiye edilen Daihatsu Copen çok farklı görünse de o hala bir ‘kei car’ olmayı sürdürüyor. 658 cc’lik motoru ile gerçek bir Nissan GT-R ile kapışmanız oldukça zor olsa da tüm dikkatleri üzerinize toplayacağınız bir gerçek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu