‘Ben Efsaneyim’ filminden kalan son Mustang satışta

Will Smith’in oynadığı Ben Efsaneyim (I am Legend) filminde yer alan 2007 model Ford Mustang Shelby GT500’lerden biri satışa sunuldu.

Filmin yapım şirketi, film için altı adet birbirinin aynısı Shelby GT500 üretildiğini ancak bunların beşinin çekimlerin ardından Ford tarafından yok edildiğini belirtmişti. Film boyunca Will Smith tarafından kullanılan araçlar içerisinden kalan tek örnek de satışa sunulmuş durumda.

EBay’de yer alan ilana göre yapımcı şirket tarafından satışa konan otomobil garaj içerisinde muhafaza edilmiş. Tamamen orijinal olduğuna sair sertifikalara da sahip olan otomobilin sadece 10.629 km’de olduğunu söylemekte de yarar var. Bu otomobilin film otomobilleri koleksiyoncusu veya bir Mustang meraklısı için oldukça güzel bir seçenek olduğunu düşünüyoruz.

Dikkat çekici kırmızı renge sahip olan otomobil beyaz şeritler ve parlak jantlara ev sahipliği yapıyor. İçeri geçtiğimizde ise kırmızı etkisinin devam ettiğini görüyoruz ancak bu sefer kırmızıya siyah renk eşlik ediyor. Ön konsoldaki Carol Shelby imzası ise bu aracı daha değerli hale getiriyor.

Mustang GT500, 500 beygir güç ve 651 Nm tork üretebilen 5.4 litrelik V8’e ev sahipliği yapıyor. Manuel şanzımanla gücünü arka tekerleklere ileten otomobil sürüşünün ne kadar keyifli olduğunu ise siz düşünün.

Ebay’de açık arttırmada yer alan aracı aynı zamanda 85.000 dolara anında satın almak da mümkün. Ben Efsaneyim filmini izlemediyseniz de izlemenizi öneririz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu