Audi R8 Spyder 13 araca çarptıktan sonra ikiye bölündü

Kiralık bir Audi R8 Spyder, geçtiğimiz günlerde Paris’te park halindeki 13 araca çarptı. Çarpışmaların etkisiyle ikiye bölünen aracının sürücüsünün ise kaçtığı belirtildi. Kazada herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması ise tek sevindirici haber.

Fransa merkezli Parisien’in yaptığı habere göre bir düğün etkinliği için Porsche 911 ile birlikte kiralanan R8 Spyder, ikiye bölünene kadar diğer araçlara çarpmayı sürdürmüş. Aracın V10 motoru parçalanan gövdesinden birkaç metre ötede bulunurken, kazanın etkisi ile alevler içerisinde kalmış.

Kazanın ardından sosyal medyada çıkan videolar da olayı daha ilginç hale getiriyor. Kazanın hemen ardından çekildiğini düşündüğümüz görüntülerde tişörtü olmayan bir adamın etrafı çektikten sonra ‘Hasar aldık ama her şey yolunda’ diye konuşuyor. Polis kaza mahalline vardığında ise bahsi geçen adamın olay yerinde olmadığı ve yetkililerin kaza sırasında süper otomobilin direksiyonunda kimin oturduğunu belirlemek için soruşturma başlattığı belirtildi.

Bölge sakinlerinden biri kazadan önce uzun süre yüksek motor sesleri duyduklarını ve R8’in kaza gecesi birden fazla sürücü tarafından kullanıldığını söylemiş. Polis kaynakları da aracın kaza öncesinde elden ele dolaştığını doğrularken kazanın kim tarafından yapıldığının belirlenmesinin önemine vurgu yapıldı.

Kazaya karışan araçların sahiplerinin şikayette bulunduğu öğrenilirken Audi R8 Spyder sürücüsünü bulmak için ise polis yoğun mesai harcıyor.

Bu haber ile trafikte tehlikeli hareketler yapmanın nelere yol açabileceğini bir kez daha görmüş olduk. Lütfen araç kullanırken kurallara uyalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu