Makyajlanan Opel Insignia satışa sunuldu

Opel, geçtiğimiz yılın son döneminde amiral gemisi modeli Insignia’yı makyaj operasyonuna tâbi tutmuştu. 2020 yılının ilk aylarında Avrupa’da satışa sunulan makyajlı Opel Insignia, Türkiye’ye gelmek için bu güne kadar bekledi.

Bir otomobil sever olarak bizleri asıl heyecanlandıran haber ise Opel Insignia GSi’nin geri dönmüş olması oldu

Orta yaş makyajı ile birlikte yenilenen Insignia’da adaptif IntelliLux farların en yeni versiyonuna yer verilmiş. Makyaj ile birlikte formunu korusa da daha keskin hatlara kavuşan farlar artık 168 adet LED elemana ev sahipliği yapıyor. Ön ızgarada ve sis farını çevreleyen hava girişindeki yeni krom detaylar da dikkat çeken değişiklikler arasında.

Arka bölüme geçtiğimizde sahte egzoz çıkışları elden geçirilirken aracın coupe görünüme daha fazla yaklaşması için de küçük dokunuşlar yapılmış. LED farların tüm modellerde standart olarak sunulacağı modelin iç mekanında da bizleri güncellenen bilgi-eğlence sistemi karşılıyor. Otomobilin ön koltuklarının AGR onaylı olduğunu söylemekte de fayda var.

Teknolojik olarak da gelişme gösteren yeni Opel Insignia, yeni dijital geri görüş kamerası, yaya tanıma özelliğine sahip acil frenleme sistemi, trafik işareti algılama, takip mesafesi göstergesi ve arka çapraz trafik uyarısı gibi sistemlerle donatılmış.

Makyajlanan Insignia, Türkiye’de iki farklı motor seçeneği ile sunulacak. 122 beygir güç ve 285 Nm tork üretebilen turbo beslemeli dizel motor 8 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiş. Bu motorun aynı zamanda 50 kg da hafifletilmiş olduğunun altı çiziliyor. Edition donanım seviyesi ile birlikte 490.900 TL’den başlayan fiyatlara sahip yeni Opel Insignia, Exclusive paketiyle lansmana özel 552.700 TL’ye satın alınabiliyor.

Bir otomobil sever olarak bizleri asıl heyecanlandıran haber ise Opel Insignia GSi’nin geri dönmüş olması oldu. 230 beygir güç ve 350 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli turbo beslemeli motora ev sahipliği yapan Opel Insignia GSi dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri otomatik şanzımanla donatılmış. Model gamının tepesinde yer alan aracın fiyatı ise 999.400 TL olarak belirlenmiş.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu