Opel Insignia, 2020 model yılı için makyajlandı

Opel Insignia, orta yaş makyajına tâbi tutuldu. Alman üretici, yenilenen modelini önümüzdeki ay Brüksel Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracak.

Otomobile ilk baktığımızda tasarım olarak en büyük değişikliğin ön bölümde yer aldığını görüyoruz. Elden geçirilen bir ön ızgaraya ve yeni farlara kavuşan model daha çekici bir ön yüze ev sahipliği yapıyor. Biraz daha aşağıya indiğimizde ise büyük hava girişini ve yuvarlak sis lambaları gözümüze çarpıyor. Sis farını çevreleyen hava girişi ise krom detaylar ile süslenmiş. Kısacası, yeni Opel Corsa ile tanıştığımız tasarım ögelerine, Insignia’da rastlamak mümkün.

Opel Insignia

Araçta yer alan küçük tasarım değişiklikleri arka bölümde de devam ediyor. Bu bölümde yeni çift egzoz çıkışı dışında birşey göremedik ancak şirket aracın coupe formuna yaklaşması için bu bölümde de küçük tasarım değişikliklerine gittiklerini belirtiyor.

Opel henüz aracın iç mekanının görüntülerini paylaşmadı ancak yeni bir kablosuz akıllı telefon şarj ünitesi ve güncellenmiş bir bilgi-eğlence sisteminin geleceğini biliyoruz. Yenilenecek olan bilgi-eğlence sisteminin çok daha modern bir görünüme kavuşacağını da şimdiden söyleyebiliriz.

Opel Insignia

Alman üretici, aracın güç üniteleri hakkında da yorum yapmaktan kaçındı, o yüzden motor gamında yeni seçenekler olup olmayacağını henüz bilemiyoruz. Ancak PSA bünyesine geçen Opel’in artık bu şirket imzalı motorlara ev sahipliği yapması da muhtemel görünüyor.

Önümüzdeki ay yapılacak tanıtımı ile yeni Opel Insignia hakkında daha fazla bilgiye ulaşmayı umuyoruz. Aracın satışa sunulması ise 2020 yılının ortalarını bulacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu