Lamborghini Aventador görünümlü Honda Civic

Her otomobil severin hayallerini süsleyen bir otomobil vardır. Şanslı olanlar bu hayallere ulaşırken diğerleri ise maalesef çok istedikleri o otomobile kavuşamaz. Hayallerindeki otomobile kavuşamayan insanlar için bir diğer yol ise replikalar olur. Özellikle amatörler tarafından yapılan replikalar pek istenilen sonucu vermez. Bu örnekte gördüğümüz Honda Civic ise Lamborghini Aventador modeline dönüştürülmeye çalışılmış. Çok daha kötü örneklerin yer aldığı replika pazarında bu otomobili ise başarılı olanlardan sayabiliriz.

Bu “Aventador”, Hindistan’da Executive Mod Trendz adlı yerel bir şirket tarafından ortaya çıkarılmış. Genelde bu tür süper otomobiller kopyalanırken ortadan motorlu daha ucuz modeller tercih edilir ancak bu örnekte 2009 model bir Honda Civic ile karşı karşıyayız.

Bunun yanı sıra iki aracın oranları da birbirine oldukça uzak. Aracın videosunu izlediğinizde Civic’in Aventador’a oranla çok yüksek olan tavanı direkt olarak göze çarparken motor kaputu ve arka kısmın eğiminin tamamen yanlış olduğunu da göreceksiniz.

100 dolara hayallerinizin otomobili ama kartondan!

Replikada her şey bu kadar kötü durumda değil tabi ki; farlar ve stop lambalarının oldukça gerçeğe yakın olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Executive Mod Trendz’in aracın mat siyah rengi konusunda da iyi bir iş çıkardığını söylemek yanlış olmaz.

Çoğu replikada aracın gövdesi bir şekilde değiştirilirken iç mekana ise yeterli özenin gösterilmediğini görürüz. Bu replikada ise kullanılan turuncu koltuklar ile birlikte iyimser bir çalışma yapılmış. Aventor’dakine benzer bir merkez konsolun yer aldığı aracın direksiyonundaki Lambo logosu da unutulmamış.

Peki sizin hayalinizdeki otomobil hangisi? Bu Lamborghini Aventador replikasını kullanmak ister miydiniz?

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu