Suzuki bakımlarında yüzde 20 indirim fırsatı!

Suzuki sahiplerini ücretsiz 23 nokta
check-up hizmeti şansı bekliyor .

Ülkemizde Doğan Holding çatısı altında yer alan Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki’nin sağladığı avantajlar, satış sonrası hizmetler alanında da tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda model yılı fark etmeksizin Suzuki markalı otomobil ve SUV sahibi olanlar, yetkili servis ziyaretlerinde indirim ve hediye fırsatları yakalıyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında Suzuki’sini yetkili servise getirenler, tüm mekanik onarımlar kapsamındaki işçilik ve orijinal parça alımında yüzde 20 indirim fırsatı kazanıyor.

Doğan Holding çatısı altında yer alan Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde temsil edilen Suzuki, sunduğu kampanyalarını satış sonrası hizmetler alanındaki avantajlarıyla taçlandırıyor. Türkiye’de artık satışa sunulmayan modeller de dahil olmak üzere otomobil ve SUV’a sahip olanlar, yetkili servis ziyaretlerinde özel indirim ve hediyelerle karşılanıyor. Bu kapsamda 31 Mart tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Suzuki yetkili servislerinde yapılacak tüm mekanik onarımlarda, orijinal parça ve işçilikte yüzde 20 oranında indirim araç sahiplerini bekliyor. Ayrıca belirtilen tarihlerde Suzuki’sine periyodik bakım yaptırmak isteyenler powerbank hediyesi kazanırken, yine yetkili servisi ziyaret eden araç sahipleri, araçları için ücretsiz 23 nokta check-up hizmeti şansını da yakalıyor.

Eğer bir Suzuki sahibiyseniz ve yakın zamanda bakım yaptırmayı düşünüyor iseniz buraya tıklayarak markanın ana sayfası üzerinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu