Hurdalardan yapılmış Bugatti Chiron

Tayland’da iki tane Bugatti Chiron mevcut. Gerçek birer otomobil olmasalar da gerçekten oldukça dikkat çekici olduklarını söyleyebiliriz.

Replika Bugatti Chiron yaklaşık 30.000 dolarlık fiyat etiketine sahip

Söz konusu Chiron’lar Bangkok’da bulunan Scrap Metal Art’ta yer alıyor. Bu tesis, yaklaşık 10 metre yüksekliğe sahip ayakta duran gerçek boyutlu Transformers karakterleri de dahil olmak üzere, hurda metalden yapılmış olağanüstü sanat eserleri koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. CB Media adlı YouTube kanalı da bu tesisi gezme fırsatı bulmuş ve karşılaştığı manzarayı bizlerle paylaşmış.

Metal Scrap Art’a girdikten sonra youtuber’ın karşılaştığı ilk otomobil tamamen elde üretilen ve hurda metallerden oluşan Mercedes-Benz 300SL oluyor. Ardından ise Ferrari 250 GTO’yu arz-ı endam ederken görüyoruz. Daha sonra ise sıra Bugatti Chiron’lara geliyor.

Araçlarda detaylara gösterilen özen gerçekten görmeye değer. Bu araçları inşa eden ‘sanatçılar’ hurda metallerden bir motor bile inşa etmiş. Bu gördüğünüz araçlar o kadar başarılı ki bir tanesi İsveçli biri tarafından satın alınmış ve yakın zamanda tesisten ayrılacağı belirtiliyor.

YouTuber, Scrap Metal Art Tayland’dan bir Bugatti Chiron replikasının yaklaşık 30.000 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu söylüyor. Bu replikaları oluşturmak için harcanan zaman ve çabayı düşünürsek bu meblağ dolar ile maaş alan kişiler için fazla olmayabilir ama bizim için hayal.

Siz bu hurdalıktan çıkmış Bugatti Chiron hakında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu