Bu program otomobiller hakkındaki efsaneleri test edecek

Mythbusters, uzun yıllar boyunca birçok kişi tarafından severek izlenmişti. Yayın hayatı boyunca birçok farklı efsaneyi araştıran programın kendisi de artık bir efsane olmuştu. Bu başarının ardından benzer formatı sadece otomobiller üzerinde gerçekleştirecek olan bir program oluşturuldu. MotorTrend uygulaması üzerinden yayınlanacak olan Motor Mythbusters, 4 Ağustos’ta başlıyor.

Programda şehir efsaneleri, viral videolar ve efsane film sahneleri testten geçirilecek

Adam Savage ve Jamie Hyneman maalesef bu gösterinin bir parçası olmayacak. Ancak yine Mythbusters programından hatırladığımız Tory Belleci’yi izleme fırsatı yakalayacağız. Mühendis ve profesyonel yarışçı Bisi Ezerioha’nın yanı sıra MotorTrend’in All Girls Garage programından mekanik Faye Hadley de Motor Mythbusters’ta yer alıyor.

Bu noktada program hakkında çok az şey biliyoruz. Yaz aylarında başlayacak olan programın amacı “bilimsel yöntem, merak ve eski moda ustalığın bir karışımı yoluyla popüler otomotiv efsanelerinin ardındaki gerçeği arıyor.” sözleriyle ifade edildi. Programda bunların yanı sıra şehir efsanelerinden viral videolara ve efsana film sahneleri de testten geçirilecek.

Programın içerikleri arasında hepimizin bildiği Hızlı ve Öfkeli filminden çeşitli sahnelerin yanı sıra Taş Devri otomobilleri de yer alacak. Ayrıca aracın tavanını kesip maksimum hızın artıp artmadığı da yine teste tâbi tutulacak.

Otomobiller hakkındaki efsaneleri araştıracak olan bu program kesinlikle ilgi çekici görünüyor. Orijinal seri kadar başarılı olup olmayacağını merak ediyoruz. Tabi ki bu programı izlemenin de bir bedeli olacak. MotorTrend uygulamasına kayıt olmanızın yanı sıra içeriklere erişmeniz için aylık 4.99 dolarlık ödeme yapmanız gerekiyor. Ücretsiz 7 günlük deneme süresinin de yer aldığını hatırlatalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu