Almanya’da onlarca Audi sular altında kaldı

Almanya ve Belçika’nın bazı bölgeleri, bu hafta düşen rekor düzeyde yağışın ardından son yıllardaki en kötü sel ile karşı karşıya kaldı. Yaklaşık 1.300 kişinin kayıp olduğu 100’den fazla ölüme neden olan sel felaketi etkisini her alanda göstermeye devam ediyor. Otomobiller de bu selden nasibini almış durumda. Leverkusen’deki bir Audi bayisinden paylaşılan video tüm yaşananları gözler önüne seriyor.

Diğer bir videoda araçların neredeyse birinci katı dolduran sular içerisinde yüzdüğü görülüyor

Audi Zentrum bayisinde çekilen videoda selin neden olduğu zarar ortaya koyulmuş. Paylaşılan videoda birçok Audi markalı modelinin harap olduğu görülüyor.

Video, selden bir gün sonra bayiyi ziyaret eden Roberto Ciulla isimli bir kullanıcı tarafından Facebook’ta paylaşıldı. Suların bayiyi basması sonrası birçok aracın üst üste çıktığını görebiliyoruz. Olayın üzerinden bir gün geçmesine rağmen hâlâ sular içerisinde yüzen araçların motorlarının, döşemelerinin ve elektroniklerinin büyük ölçüde hasar gördüğünü tahmin etmek zor değil.

Videoda görülen Audi logolu araçlar arasında performanslı RS versiyonları da mevcut. Bunlar arasında belki de en dikkat çekici olanı ise kaputunda beyaz bir RS Q3 yatan RS6 Avant olabilir. Ayrıca e-tron GT, e-tron ve e-tron Sportback gibi tamamen elektrikli modeller de selden nasibini almış.

Ortaya çıkan diğer bir videoda ise araçların neredeyse birinci katı dolduran sular içerisinde yüzdüğü görülüyor. Gece çekilen bu video durumun vahametini daha iyi açıklıyor. Tamamen suya gömülen bu araçlar hakkında nasıl bir yol izlenecek merak ediyoruz açıkcası.

Tüm bunların ötesinde, her ne kadar hepimiz birer otomobilsever olsak da hiçbir şeyin insan yaşamından daha değerli olmadığını hatırlatmakta fayda var. Kayıp insanların hepsinin bir an önce sağ salim bulunmasını temenni ediyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu